Persbericht

Editor's Choice awards van Better Buys for Business: Xerox Document Centre 480, 470 en 460 winnen prijzen

Amstelveen, 26 januari 2001 -- De kortgeleden geïntroduceerde digitale Xerox Document Centre 480, 470 en 460 hebben elk een Editor's Choice award ontvangen van het blad Better Buys for Business, een invloedrijke Amerikaanse kopersgids voor kantoorartikelen. De toekenning betekent dat Xerox voor het vierde achtereenvolgende jaar met producten uit de Document Centre-reeks in de prijzen valt, met een totaal van tien BBB Editor's Choice awards. Better Buys for Business selecteert producten die uitblinken en klanten de beste waar voor het geld bieden. Het blad baseert zijn mening op testen van honderden modellen van alle grote fabrikanten en op reacties van kopers. "Dat Xerox voor de vierde keer zo hoog eindigt met Document Centre-modellen bewijst de leidinggevende rol die hun digitale producten innemen", zegt Jonathan Bees, hoofdredacteur BBB. De prijzen werden aan Xerox toegekend in de categorie High-volume and multifunctional products. Bij de vergelijking is gekeken naar: S de productiviteit;
S toepassing van moderne technologie in met name de controller software; S het gebruiksgemak;
S het ontwerp van het bedieningspaneel;
S klantenservice;
S de netwerk-software;
S het modulaire en op te waarderen ontwerp.

De Xerox Document Centre-modellen zijn uitgerust met krachtige Intel-processoren en kunnen printen, kopiëren, faxen en scannen met snelheden van 20 tot 75 ppm. Alle modellen zijn ontwikkeld voor het eenvoudig beheren en uitwisselen van documenten, om daarmee maximale productiviteit te behalen in netwerkomgevingen .

Meer informatie over Better Buys for Business is te vinden op Internet, www.betterbuys.com

The Document Company Xerox
The Document Company Xerox is wereldwijd marktleider in producten, systemen, services en supplies voor document processing en document management. Naast toonaangevende copiers, printers - zowel zwart/wit als (steun)kleur - en multifunctionele apparatuur biedt Xerox een breed pakket aan IT-diensten, op het gebied van documentproductie, electronisch documentbeheer, documentaire informatiesystemen, kennismanagement en workflow, netwerken en ondersteuning. Als technologisch solutions provider voor de SOHO-, kantoor-, productie- en service-omgeving en bedrijfskritische documentbeheertoepassingen is Xerox actief in meer dan 130 landen. Xerox realiseerde in 1999 met haar kernactiviteit document processing wereldwijd (exclusief Japan) een omzet van US $ 19,2 miljard. Bij de Nederlandse vestigingen van Xerox in Amstelveen (hoofdkantoor), Zeist (verkooporganisatie) en Venray (productie, recycling en Europees logistiek centrum) zijn in totaal meer dan 3.000 mensen werkzaam.