P E R S B E R I C H T

Rotterdam, 26 januari 2001
NIEUWE WEBSITE FEYENOORD SUPPORTERSVERENIGING

Vanaf zaterdag 27 januari beschikt de Feyenoord Supportersvereniging over een geheel vernieuwde internetsite: FeyenoordNet.nl. De nieuwe site is tot stand gekomen door een "fusie" tussen twee vooraanstaande Feyenoord-sites: de Feyenoord Fanpage van de Feyenoord Supportersvereniging en Feyenoord Forever, een site gemaakt door supporters.

Hoewel FeyenoordNet.nl een professionele uitstraling heeft is de site geheel ontwikkeld door vrijwilligers. Ook het onderhoud en de redactionele invulling geschiedt geheel door Feyenoord-supporters, die in hun vrije tijd zullen trachten hun mede supporters van onafhankelijke en actuele Feyenoord-informatie te voorzien.

Op de site is naast actueel nieuws over de supportersvereniging en de stadionclub informatie te vinden over programma's en standen, kaartverkoop, reisverslagen, Juniorclub Kameraadjes, de Stichting Feyenoord, De Kuip, de Sportclub Feijenoord, enz. Daarnaast valt er genoeg te beleven op de Feyenoord Message Base, het prognosespel, de enquête en een prijsvraag. Via een link naar Feyenoord.FM is ook een door supporters onderhouden internet-radiostation te beluisteren. Leden van de Feyenoord Supportersvereniging kunnen via de site binnenkort de beschikking krijgen over een eigen e-mail adres.

Naast een uitgebreid redactieteam van supporters kent FeyenoordNet.nl ook een aantal vaste columnisten. Hierover is de Feyenoord Supportersvereniging momenteel in bespreking met een aantal oud-spelers. Ruud Heus, Pierre Vermeulen, Joop van Daele en Jan van Deinsen hebben hun medewerking reeds toegezegd, en zij zullen binnenkort met een column op FeyenoordNet.nl te vinden zijn.

URL : http://www.feyenoordnet.nl Uitgever : Feyenoord Supportersvereniging

Informatie : Ton Strooband
tst@feyenoordnet.nl
010-4325126
06-54376925