TOWER Technology introduceert WebCapture

Integrale opname en reproductie van e-Business Content

AMSTERDAM, 26 januari, 2001 - Tower Technology, marktleider op het gebied van het opnemen, valideren en verwerken van transactiegegevens, (Transaction Content Processing), introduceert WebCaptureTM. WebCapture is een systeem voor het integraal opnemen en reproduceren van alle pagina s van een Web-sessie die betrekking hebben op een bepaalde e-Business transactie, met inbegrip van alle relevante context. WebCapture verzamelt alle actieve webpagina s en levert zo een compleet visueel logboek van transacties, een audit trail , geschikt voor juridische validatie, klantenservice en voor het uitsluiten van discussies achteraf over de al dan niet correct bestelde of geleverde producten en diensten.

Betere Customer Service
WebCapture voorziet organisaties van een complete set informatie voor elke individuele e-Business transactie. Elk data-element en elke pagina van de Web-sessie met betrekking tot een transactie, worden voorzien van een merkteken met datum en tijdstip, en opgeslagen in een beveiligde content repository. Deze informatie kan dan vervolgens in de juiste volgorde gereproduceerd worden om bedrijven en hun klanten te voorzien van tastbare en zichtbare bewijzen ten behoeve van eventuele discussies.

WebCapture is het enige product dat in staat is om dynamische gegevens en web-pagina s precies zo vast te leggen als ze gebeuren, aldus William Zastrow, vice president of corporate marketing van TOWER Technology. Deze visuele reproductie van de exacte stappen van de Web-transactie brengt klantenservice en klanten-self-service op een hoger niveau. Elke organisatie met directe interacties met klanten kan nu over de juiste informatie beschikken voor audits en controles, het beantwoorden aan wettelijke archiveringsverplichtingen, het bedienen van klanten in real-time en het ophelderen van aangevochten e-Business transacties.

Juridische Implicaties
De noodzaak voor het vastleggen en beheren van ongestructureerde e-Business informatie zal sterk stijgen naar mate meer en meer hoogwaardige producten en diensten, zoals verzekeringspolissen en hypotheken, door banken, verzekeraars en andere financiële instellingen, aangeboden zullen worden via het Web. Daarnaast zal ook de groeiende acceptatie van de juridische geldigheid van elektronische contracten resulteren in een groeiende vraag naar deze oplossingen.

Volgens Mark Gilbert, Gartner Research Director - Ook al bevinden we ons inmiddels in een echte e-Business wereld, dit betekent niet dat daarmee de traditionele voorwaarden voor het zakendoen verlaten zijn. Wanneer we iets over de capaciteiten van ons bedrijf op papier zetten dan is dit legaal bindend. Met de Website is het eigenlijk niet anders en ondernemingen zullen gaan beseffen dat web-pagina s en e-commerce transacties eveneens beschouwd moeten worden als bestanden, en derhalve onderhevig zijn aan dezelfde wettelijke verplichtingen tot het bewaren ervan.

Architectuur
Het WebCapture System bestaat uit vier componenten.
- De WebCapture Session Monitor maakt gebruik van een standaard Web Server en registreert en bewaart HTML-tekst, afbeeldingen, formulieren, links, embedded applets en dynamische of gepersonaliseerde data.
- Het WebCapture Graphical Administration System is bedoeld voor de configuratie van de Session Monitor, ten behoeve van specifieke toepassingen.
- De WebCapture Content Repository is een veilig, schaalbaar en betrouwbaar opslagsysteem voor content en records , gebaseerd op Oracle8i, J2EE, Enterprise Java Beans, een uitbreidbare application server, ondersteuning voor LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) en een XML-compatible indexing schema.
- Het WebCapture Retrieval System maakt het mogelijk om op een veilige manier via een browser opgeslagen informatie te raadplegen en ondersteunt zowel zoekfuncties gebaseerd op velden, als ook full content-gebaseerd zoeken. Java Server Pages worden gebruikt voor de presentatie van de toepassing en het weergeven van de dynamische content. Informatie binnen het WebCapture System wordt verplaatst via HTTP, zodat de Content Repository niet gebonden is aan een bepaalde fysieke locatie. Hierdoor is het een ideale oplossing voor multinationals en vormt het een mogelijk additionele dienst voor ASPs and ISPs.
De WebCapture Content Repository is meer dan state-of-the-art wat betreft beveiliging, performance, schaalbaarheid en betrouwbaarheid. Alle content wordt direct opgeslagen in database-tabellen voor maximale veiligheid. De Content Repository ondersteunt multi-system clustering met load balancing en automatische fail-over en herstel, voor continue (24x7) beschikbaarheid van de data. Uitstekende systeemprestaties en Internet-schaalbaarheid worden bereikt door het gebruik van symmetrisch multiprocessing en gesynchroniseerde datareplicatie, op zowel het Sun Solaris, HP-UX, IBM-AIX of Microsoft Windows NT besturingssysteem.

The WebCapture Session Monitor kan gebruik maken van één of meerdere standaard Microsoft, Netscape of Apache Web Servers. de Session Monitor werkt zonder aanpassingen aan Web servers, Web sites, applicatie-servers of e-Business toepassingen.

IDM WebCapture is ook beschikbaar als een zogenaamde e-Pipe (Internet-uitbreiding) voor TOWER IDM TM

, Tower s succesvolle Document en Content Processing System. In combinatie met TOWER IDM, is het niet nodig om de speciale WebCapture Content Repository aan te schaffen. In plaats hiervan wordt alle sessie-informatie opgeslagen in de standaard folder files binnen de IDM Content Repository, samen met documenten en andere objecten.

Over Tower Technology
Tower Technology is leverancier van oplossingen op het gebied van Transaction-Content Processing. Tower specialiseert zich daarbij op het ontwikkelen en inzetten van infrastructurele software voor het vastleggen, valideren en verwerken van e-Business transacties. Tower's expertise op het gebied van e-Business maakt het bedrijven mogelijk om nieuwe en bestaande bedrijfskritische applicaties efficiënter in te zetten via het Web. De integratie van backoffice processen en al aanwezige gegevens met het Web leidt tot hogere inkomsten, kortere transactietijden en lagere kosten. Tower Technology bedient klanten over de gehele wereld en is gekend voor het afleveren van projecten binnen de afgesproken tijd en budget. Hoofdvestigingen bevinden zich in Noord-Amerika, Europa en Australië. Meer informatie: www.towertech.com.