Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 26-01-2001 Mediaberichten vrijdag 26 januari (tot 17.30 uur)

REGIO Vier dronken automobilisten

ROERMOND De politie heeft donderdagmiddag een 56-jarige automobilist uit Roermond aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De man reed rond 15.30 uur over de Koninginnelaan toen hij werd gecontroleerd. Een ademanalyse op het bureau wees uit dat hij teveel gedronken had. Met toepassing van snelrecht kreeg hij een rijverbod voor 12 uur opgelegd. Daarnaast is zijn rijbewijs ingevorderd en heeft de politie bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen een rijproef gevorderd voor de 56-jarige.

VENLO De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 28-jarige automobilist uit Aalsmeer aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De man reed rond 00.20 uur over de Nijmeegseweg toen politiemedewerkers hem over de weg zagen slingeren, waarna hij werd gecontroleerd. Een ademanalyse op het bureau wees uit dat hij teveel gedronken had. Met toepassing van snelrecht kreeg hij een rijverbod voor 4 uur opgelegd.

NEDERWEERT De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 53-jarige automobilist uit Someren aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De man reed rond 01.40 uur over de Wetering toen hij werd gecontroleerd. Een ademanalyse op het bureau wees uit dat hij teveel gedronken had. Met toepassing van snelrecht kreeg hij een rijverbod voor 4 uur opgelegd.

BAARLO De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 21-jarige automobilist uit Baarlo aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De man reed rond 02.05 uur over de Prinses Irenestraat toen hij werd gecontroleerd. Een ademanalyse op het bureau wees uit dat hij teveel gedronken had. Met toepassing van snelrecht kreeg hij een rijverbod voor 5 uur opgelegd.