SISWO/Instituut voor Maatschappijwetenschappen

CALL FOR PAPERS

Onderzoekersdag voor Promovendi Vrouwenstudies

26 januari 2001

Voor de derde keer organiseren SISWO/Instituut voor Maatschappijwetenschappen en de Nederlandse Onderzoekschool Vrouwenstudies een dag voor promovendi op het terrein van vrouwen- of genderstudies. Onderzoekers in opleiding kunnen daar hun lopend onderzoek presenteren en laten becommentariƫren door collega- en senior-onderzoekers. In verschillende parallelsessies, in kleine kring en informele sfeer, bespreken de deelnemers elkaars papers. Wij nodigen u uit een paper te schrijven voor deze Onderzoekersdag voor Promovendi Vrouwenstudies. Voorlopig is een voorstel van 250 woorden voldoende. Dit voorstel dient, samen met bijgevoegd inschrijfformulier, uiterlijk 16 oktober 2000 ingezonden te zijn (vergeet niet op het voorstel naam van de auteur en titel van het paper te vermelden).
De organisatoren rubriceren op basis van deze voorstellen de papers en benaderen referenten. Dit kunnen collega-promovendi zijn maar ook senior-onderzoekers. U kunt aangeven van wie u graag commentaar op uw paper zou willen krijgen. Met deze voorkeur zullen we, waar mogelijk, rekening houden.
Het aantal papers dat op 26 januari gepresenteerd kan worden is zowel aan een maximum als aan een minimum gebonden. Bij veel belangstelling zal worden geselecteerd, bij te weinig respons gaat de dag niet door. De uiteindelijk te presenteren papers (maximaal 4000 woorden) dienen uiterlijk 2 januari 2001 binnen te zijn.

De Onderzoekersdag voor Promovendi Vrouwenstudies vindt plaats in het SISWO-gebouw,
Plantage Muidergracht 4 te Amsterdam.
Deelname aan de dag is gratis.