PERSBERICHT PERSBERICHT PERSBERICHT

Tweede avond van het winterprogramma van motortoerclub MTC Motovatie

Vrijdagavond 26 januari, Klaas Strijder: veilig rijden, remtechniek en ideale lijn!

Op vrijdagavond 26 januari aanstaande komt de ervaren VRO instructeur Klaas Strijder op bezoek bij MTC Motovatie in Amstelveen. Op deze avond zal hij alle informatie geven over de belangrijke facetten die komen kijken bij veilig motorrijden op de openbare weg. De avond is interessant voor elke motorrijder: voor de bestuurder en zeker ook voor de duo-passagier. De toegang is (zoals altijd) gratis.

Het is de tweede avond van het winterprogramma dat deze actieve motortoerclub onder het motto "winterstop betekent zeker geen winterslaap" organiseert. Na het succesvolle verhaal van de wereldreiziger per sportmotorfiets eind vorig jaar, nu een vooral heel erg leerzame presentatie over ideale lijnen en het beste kijkpunt.

Hoe zit het met de remtechniek? Alleen de achterrem gebruiken, wat gebeurt er dan? Of alleen de voorrem? Welke verschillen zijn er in de lengte van de remweg? De ervaren instructeur van de "Voortgezette Rij Opleiding" geeft op al deze vragen een antwoord en zal de bezoekers aan deze boeiende avond uitleggen dat het rechtdoor rijden met een blokkerend voorwiel voor de goede motorrijd(st)er onder ons geen probleem hoeft te zijn!

Een ieder is vrijdagavond 26 januari om 20:00 uur van harte welkom in het gezellige clubgebouw van MTC Motovatie gelegen op Sportpark NFC aan de Sportlaan-West in Amstelveen. De entree is gratis. Telefoonnummer clubgebouw: 020 - 643 23 17.

MTC Motovatie is een motor toerclub welke in 1992 in Amstelveen is opgericht. De club is bijzonder actief en niet voor niets de vice-kampioen 1999 van de landelijke motortoerorganisatie LOOT. Jaarlijks organiseren zij onder andere een aantal eigen ritten, de avondvierdaagse en een buitenland weekend. Daarbij zorgen zij er voor dat er van maart tot en met oktober, elke zondag in groepsverband met een voorrijder een toerrit gereden kan worden. Ervaring is niet van primair belang, elke motorrist(e) is welkom.

Meer informatie over het winterprogramma of de vereniging:

Arjen Dankelman: 023 - 547 73 83

Ben Padberg: 020 - 697 70 09

Ferry v/d Meij: 020 - 497 64 20

E-mail: postmaster@motovatie.nl

Internet: www.motovatie.nl

Of kom eens langs op één van de clubavonden: elke vrijdag vanaf 20:00 uur in het clubgebouw te Amstelveen.

Amstelveen, 17 januari 2001