Politiebericht Brabant-Noord: Oss 26-01-2001
Persbericht district Maasland

GEWOND BIJ AANRIJDING, OSS

Een 16-jarige bestuurster van een bromscooter en een 55-jarige fietsster, beiden uit Oss, zijn donderdag rond 17.35 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising van de Singel 1940-1945 met de Pastoor Vissersstraat. De toedracht van het ongeval is niet bekend. Beiden zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Oss.

AANHOUDING MISHANDELING, OSS

De politie heeft donderdagavond een 21-jarige inwoner van Megen aangehouden. Hij wordt er van verdacht een 20-jarige Ossenaar te hebben mishandeld door hem met traangas in het gezicht te spuiten. De Megenaar kwam tegen 23.00 uur verhaal halen bij de woning van het slachtoffer aan de Condorstraat. Een telefonische woordenwisseling over relatieproblemen was daaraan vooraf gegaan. Tijdens de schermutselingen sneuvelde ook een ruit van de voordeur. De verdachte is ingesloten.

AUTODIEFSTAL, OSS

Donderdagavond is vanaf de Parallelweg in Oss een zwarte Opel Calibra met het kenteken ZF-44-GG ontvreemd. De waarde van het voertuig is niet bekend.

ONDER INVLOED, OSS

Een 43-jarige automobiliste uit Oss is in de nacht van donderdag op vrijdag door de politie aangehouden omdat zij onder invloed een auto bestuurde. De controle vond omstreeks 02.00 uur plaats op de Leygraaf in Oss. Zij kreeg een rijverbod van twee uur.

AUTO-INBRAAK, OSS

In de nacht van donderdag op vrijdag is op de Peellaan ingebroken in een personenauto. De toegang werd verkregen door een ruit te vernielen. Men nam een autoradio en een tiental cds weg.

SNELHEIDSCONTROLE

Bij twee snelheidscontroles in Heeswijk Dinther zijn vrijdagmorgen in totaal 151 automobilisten bekeurd.

Tussen 09.45 en 10.40 uur reden op de Hoofdstraat 12 van de 186 harder dan 50 km/u. De snelste reed 72 km/u.

Op Den Dolvert reden tussen 10.50 en 12.20 uur 139 van de 626 voertuigen te hard. De snelste reed 92 km/u in plaats van de toegestane 50.