Transport en Logistiek Nederland

Zoetermeer, vrijdag 26 januari 2001

Jaarcongres Transport en Logistiek Nederland Regio West

Het regiobestuur West van Transport en Logistiek Nederland houdt op zaterdag 27 januari zijn jaarcongres in de Cruise Terminal Rotterdam. Thema van het congres is: "De nieuwe werknemer: Vinden en Binden"

Het congres wordt geopend door de burgemeester van Rotterdam, de heer mr. I.W. Opstelten. Vervolgens zal de directeur van Randstad Transportdiensten, de heer W. de Vries, een inleiding verzorgen over de veranderende arbeidsmarkt en de gevolgen voor met name de werving van nieuwe werknemers. Aansluitend gaat Yolanda Eijgenstein in op het omgaan en behouden van (nieuwe en oudere ervaren) werknemers voor het bedrijf. Eijgenstein is auteur van het boek de Happy Worker en directeur van The Why Company. Enkele jaren geleden werd zijn uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar.

Het personeelsbestand vormt het belangrijkste "kapitaalgoed" van transportbedrijven. Ondernemingen investeren niet alleen in vrachtauto's en gebouwen, maar vooral in mensen. De mens is de bepalende factor voor het slagen van de business. Klik hier voor het programma.

Het regiobestuur West behartigt de belangen van de leden van Transport en Logistiek Nederland in de provincie Zuid-Holland. Met oog daarop is er ook een regiokantoor in Rotterdam.