Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 28-01-2001 2e persbericht 28 januari 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Vermist meisje laat van zich horen
De 15-jarige Angela van de Goor heeft zondagmiddag met haar vriend gebeld. Volgens haar zeggen maakte zij het goed en hoefde haar vriend zich niet ongerust te maken. Het meisje verdween in de nacht van donderdag op vrijdag. Er werd toen gevreesd voor een ongeval. De politie is uiteraard nog steeds geĂŻnteresseerd in de verblijfplaats van Angela.

Eindhoven: Auto tegen lantaarnpaal
Bij een aanrijding op de Vestdijk zijn zondag om 10.05 uur vier personen gewond geraakt. Een 32-jarige Eindhovense vrouw reed met haar auto vanuit de richting Stratum, ter hoogte van de Raiffeisenstraat. Daar is een flauwe bocht in de weg. De vrouw verloor de macht over het stuur, raakte in een slip, reed aan de linkerkant van de weg over vier fietsklemmen en kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal. De bestuurster en drie inzittenden raakten gewond. De bestuurster en een 21-jarige vrouw uit Zevenhuizen zijn naar het St. Annaziekenhuis gebracht. Een derde vrouw waarvan de identiteit onbekend is, is naar het Catharinaziekenhuis gebracht en de vierde inzittende, een 18-jarige vrouw uit Vught, had last van haar pols maar wilde niet naar het ziekenhuis. Ze moest de trein halen. De aard van de verwondingen van de drie andere vrouwen is niet bekend.

Eindhoven: Agressieve winkeldief
In de stationshal is zondag om 12.50 uur een 38-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij werd betrapt toen hij in een winkel in de stationshal met twee plastic tasjes naar buiten liep en het alarm overging. De winkelbediende liep achter hem aan maar hij reageerde niet. Een passant, 42-jarige man uit Ede, zag het gebeuren en rende achter de dief aan. Buiten het station kreeg hij hem te pakken. De dief zat al op zijn fiets. Hij gooide de fiets naar de getuige, maar deze kon de Eindhovenaar toch vastpakken en vasthouden. De Eindhovenaar bedreigde de man met de dood. De politie nam de winkeldief over. Hij bleek in de ene tas 38 tubes tandpasta met een waarde van fl. 311,= te hebben. In de andere tas zaten zes agendas die hij had weggenomen bij een boekhandel in de stationshal.

Eindhoven: Auto gestolen
Zondag is vanaf de Jan Smitzlaan een rode Volvo 440 met het kenteken FF-GV-33 gestolen.

Heeze: Vrouw valt met fiets
Een fietsende vrouw uit Heeze (leeftijd onbekend) kwam zondag rond 10.55 uur op de Aangelagen ten val. Zij is waarschijnlijk door de gladheid onderuit gegaan. De vrouw brak haar been en zij is naar het St. Annaziekenhuis in Geldrop gebracht.

Geldrop: Parkeerbonnen
De politie van Geldrop heeft zondag gecontroleerd op het foutparkeren bij de flat aan de Jan Carstensweg. Achter tien ruitenwissers ging een parkeerbon.