Gemeente Zutphen

Vergaderdata raad/commissies

Het vergaderschema van de gemeenteraad en van de raadscommissies ziet er dit jaar als volgt uit:

Gemeenteraad:
29 januari, 26 februari, 26 maart, 23 april, 28 mei, 9 juli, 24 september, 29 oktober, 26 november en 17 december. De vergaderingen van de raad worden gehouden in de raadzaal van het monumentale stadhuis, 's Gravenhof 2. De vergaderingen beginnen om 19.30 uur en zijn openbaar. De agenda en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het nieuwe stadhuis, 's Gravenhof 1. De Voorjaarsnota wordt door de raad behandeld op 15 juni, de gemeentebegroting 2002 op 29 oktober.

Raadscommissies
Voorafgaand aan een gemeenteraadsvergadering komen de raadscommissies bijeen. In die commissies vindt vooral de politieke afweging van de collegevoorstellen plaats. Ook de vergaderingen van de raadscommissies zijn openbaar en beginnen gewoonlijk om 19.30 uur in de commissiekamer van het monumentale stadhuis.
De vergaderdata in deze maand zijn:

15-1: raadscommissie Algemeen Bestuur. Portefeuillehouder: burgemeester J.A. Gerritsen. Ambtelijk secretaris: W. van de Meerendonk.
16-1: raadscommissie Stadsontwikkeling, Cultuur, Economische Zaken en Sport. Portefeuillehouder: wethouder B. van Osch. Ambtelijk secretaris: mw. M. Frank
17-1: raadscommissie Stadsbeheer, Natuur & Milieu. Portefeuillehouder: wethouder A.J. van Oosten. Ambtelijk secretaris: H. van Vliet 18-1: raadscommissie Onderwijs, Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Portefeuillehouder: wethouder mw. A.J. Derksen-Jansen. Ambtelijk secretaris: B. Kluin
22-1: raadscommissie Financien, Informatie, Organisatie, Verkeer en Personeelszaken. Portefeuillehouder: wethouder K. Luesink. Ambtelijk secretaris: J. Heuverhorst.