DHV

Directeur Informatie en Kennis bij DHV

Mevrouw J.H. Kulicki (MIM) is benoemd tot Directeur Informatie en Kennis van de DHV Groep. Zij is daarmee verantwoordelijk voor de formulering en implementatie van het DHV-beleid inzake kennismanagement, informatietechnologie en e-business

Het betreft een nieuwe functie bij DHV, inspelend op het toenemende belang van een optimale informatie- en kennisuitwisseling en een goede toegang tot het internationale netwerk van de DHV Groep.

De nieuwe positie moet gaan bijdragen aan een verdere productiviteitsstijging en profilering van DHV als kennisinstituut.

Mevrouw Kulicki behaalde in 1996 een master degree op het gebied van Information Management aan de Washington University in St. Louis en volgde tegelijkertijd een postdoctorale opleiding Bestuurlijke Informatiekunde aan de Katholieke Universiteit Brabant.

Ze werkte vele jaren in ICT-managementposities, waarbij de implementatie van omvangrijke veranderingsprocessen en automatiseringsprojecten een grote rol speelden. Vanaf 1998 was zij werkzaam bij M&I/Partners BV als principal adviseur.