Davista lanceert geheel vernieuwd Partner Programma

Davista geeft als enige in Nederland een bonus voor elke nieuwe klant die de Partner aanbrengt.

Internetwinkel Davista (http://www.davista.nl) heeft nu een geheel vernieuwd Partner Programma, speciaal afgestemd op de wensen van haar Partners. Het is nu mogelijk voor iedereen die een website heeft, om naast CD's, CD-Rom's, video's en DVD's ook commissie op boeken en hardware producten te verdienen. Men kan de Davista zoekmachine of een link naar Davista plaatsen. Met de zoekmachine kan direct vanaf de site gezocht worden in de database van Davista. Een link plaatsen naar één of meerdere artikelen van een specifieke band of artiest is ook mogelijk. Als tegenprestatie krijgt de beheerder van de site een commissie toegekend per gerealiseerde bestelling.

"Wij helpen onze Partners actief om hun omzet te verhogen. Dat doen wij onder meer door elke maand handige tips aan te bieden. Deze tips staan elke maand in de speciale Davista Partner nieuwsbrief samen met aanbiedingen voor de klanten" aldus Mitchel de Graaf, directeur van Davista. De Partners verdienen de commissie, Davista zorgt verder voor een goede afhandeling van de bestellingen. Deelname aan het Davista Partner Programma is geheel kosteloos en daardoor erg aantrekkelijk voor de Partner.

0100,0100,0100Davista heeft online entertainment stores in Nederland, België en Groot-Brittannië en is onderdeel van een groep bedrijven waartoe ook Kompas Company, (http://www.kompascompany.nl), BaseSoft (http://www.basesoft.nl/), en Malvin
(http://www.malvin.nl) behoren.

Davista International blijft groeien

Door de combinatie van zeer lage prijzen, een breed assortiment, en goede service in de vorm van een snelle en vakkundige servicedesk heeft Davista in haar vierjarig bestaan een bijzondere positie verworven onder internetwinkels in Nederland en Europa. Voor diverse bedrijven, waaronder Mviva, Wanadoo en de Rabobank was dit de reden om met Davista te willen samenwerken.

Neem voor meer informatie contact op met Mitchel de Graaf.

Tel: 020- 684 70 53

Fax: 020- 684 71 19

E-mail: marketing@davista.nl

http://www.davista.nl

http://www.davista.com

http://www.davista.co.uk

http://www.davista.be

Davista
Europa's grootste voor Boeken, CD's, Computers, DVD's, Games, Software en Video's Internet: http://www.davista.nl
E-mail: klantenservice@davista.nl