Geachte redactie,

Hierbij nodigen wij u namens Oki Systems (Holland) B.V. uit voor de Europese Oki Media Convention van Oki Europe op donderdag 1 maart 2001 te Brussel.

De persconferentie wordt gehouden op de volgende locatie: Hotel Conrad International, Avenue Louise 71, Brussel, België. Aanvang om 12.30 uur met een informeel lunchbuffet.

U wordt vervolgens door Oki verwelkomd met een spectaculair programma. Tijdens de bijeenkomst wordt u een blik gegund op de toekomst van de nieuwste technologie voor het afdrukken in kleur, met een overzicht van de Europese printermarkt en de introductie van een nieuwe Oki kleurenprinter die alles overtreft wat tot nu toe mogelijk was in de kleurenprintertechnologie. U krijgt de gelegenheid om alles te weten te komen over de nieuwste kleurenprinters van Oki en om de experts van Oki te spreken.

's Avonds is er een diner in het beroemde Belgische Stripboekenmuseum, geweid aan het werk van Hergé en andere meesters van de stripkunst. Het belooft een bijzondere avond te worden.

Indien u deze bijeenkomst van Oki wenst bij te wonen, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail te beantwoorden of even te bellen met Lubbers & De Jong, (020) 421 05 65.

U kunt zich ook aanmelden door op de 'discover more' knop te drukken in het aangehechte exe-bestand. U wordt dan naar de website www.thecolourofbusiness.com verwezen. Uw wachtwoord voor registratie is: Event 2001.

Oki draagt zorg voor uw reis naar en van Brussel en accommodatie in het vijfsterren Hotel Conrad International.

In verband met het maken van de noodzakelijke reserveringen verzoeken wij u vriendelijk zo spoedig mogelijk te reageren. Indien mogelijk deze week.

Vriendelijke groeten,
Lubbers & De Jong B.V.

Trix Vertogen
Lubbers & De Jong B.V.
Keizersgracht 219
1016 DV Amsterdam
(020) 421 05 65