Het Kadaster

Kadasterproducten via internet succesvol

De Huisadviesgroep uit Delfzijl is de duizendste organisatie die een abonnement heeft genomen op de levering van Kadasterproducten via internet. Het Kadaster is met deze manier van levering begonnen op 1 februari 2000 en in een jaar tijd maken nu dus al duizend organisaties hier gebruik van. Op dinsdag 30 januari zal de heer Drent van het Kadaster de duizendste klant op feestelijke wijze verwelkomen.

De Huisadviesgroep vervult de functie van onafhankelijk adviseur op het gebied van onroerend goed, hypotheken, verzekeringen, financieringen, belastingaangiften en spaarregelingen. De Huisadviesgroep heeft naast de vestiging in Delfzijl ook vestigingen in Borger, Diever, Dwingelo, Erica, Exloo, Gieten, Haren, Roden, Stadskanaal, Veendam en Zuidbroek. Voor professionele adviezen maakt de Huisadviesgroep dagelijks gebruik van de informatie van het Kadaster. Levering van de Kadasterinformatie via internet gaat snel en is makkelijk opvraagbaar. Deze moderne manier van informatieverstrekking wordt steeds belangrijker.

Het Kadaster levert momenteel vier producten via internet voor professionele doelgroepen. Het gaat om overzichten van alle recentelijk verkochte woningen en appartementen, gemiddelde koopsommen van alle postcodegebieden, overzichtskaarten van kadastrale bladen en transacties van agrarische gronden en boerderijen. Geleidelijk zal het Kadaster het aanbod van producten via internet uitbreiden.

Voor meer informatie over Kadasterproducten via internet kunt u contact opnemen met de klantenservice van een van onze vestigingen.

Verdere stijging huizenprijzen (persbericht oktober 2000)