Gemeente Axel

zeeuws vlaanderen

Tevens secretaris gevraagd

VASTSTELLING WERKPLAN 2001 3VO

De afdeling Sas van Gent/Axel van de Verenigde Verkeers Veiligheids Organisatie 3VO en de werkgroep "Actie -25 %" hebben onlangs het Werkplan 2001 vastgesteld. In dit werkplan wordt een beeld geschetst van de activiteiten en acties die deze afdeling dit jaar wil uitvoeren.
De gemeente Axel wordt vertegenwoordigd door de burgemeester, J.F. Mulder.

De afdeling Sas van Gent/Axel van 3VO en de overige participanten in de werkgroep "Actie -25%" vertrouwen erop dat het uitvoeren van dit verkeersveiligheidsprogramma z'n vruchten afwerpt en de verkeersveiligheid vergroot. Na overleg is gekozen voor de volgende acties:

* acties in het basisonderwijs, waaronder het verkeersexamen, fietskeuringen, de fietsvlaggenactie en har(t)d voor je kind;
* oudervoorlichting/opfriscursussen en Fiets op maat;
* BOB-campagne tegen rijden onder invloed;
* duurzaam veilig verkeer;

* nationale Straatspeeldag.

vacature

Als gevolg van een gewijzigde taakverdeling binnen het afdelingsbestuur is de functie van secretaris vacant. Gevraagd wordt naar een man of vrouw die:

* zich wil inzetten voor de bevordering van de lokale verkeersveiligheid;

* enige administratieve ervaring heeft en in het bezit is van een computer;

* zich schriftelijk redelijk kan uitdrukken;
* bereid is bestuursvergaderingen voor te bereiden en te notuleren en administratief uitvoering te geven aan bestuursbesluiten;
* ca. 10 keer per jaar beschikbaar is voor vergaderingen en periodiek overleg met het dagelijks en afdelingsbestuur.

De geldelijke vergoeding betreft uitsluitend voor de vereniging gemaakte kosten.

3VO is een vrijwilligersorganisatie en actief in de gemeenten Axel en Sas van Gent, op basis van een jaarlijks door het bestuur vast te stellen werkplan. Voor nadere inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met de huidige secretaris, mevr. Marijke Hemelsoet, tel./fax 0115-452316, en/of de voorzitter, de heer Piet Apers, tel./fax 0114-361253.