PERSBERICHT

Splashure, Sport & RecreaTech; vakbeurs voor sport-, recreatie- en vrijetijdsaccommodaties.


Organisatie verwacht in 2001 nog meer bezoekers.
Van 30 januari tot en met 1 februari 2001 wordt in Ahoy' Rotterdam de beurs Splashure, Sport & RecreaTech 2001 gehouden: dé vakbeurs voor sport-, recreatie- en vrijetijdsaccommodaties. De beurs geeft de bezoeker een compleet overzicht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van aanleg, onderhoud, inrichting en exploitatie van sport-, recreatie- en vrijetijdsaccommo-daties. Begin dit jaar trok de beurs 6500 bezoekers; de verwachting is dat dit aantal in 2001 verder zal stijgen.

Splashure, Sport & RecreaTech 2001 wordt georganiseerd door Ahoy' en Amsterdam RAI. Zij hebben er heel bewust voor gekozen om de vakbeurs aan het begin van het nieuwe jaar te houden. Voor de exploitant, ondernemer of ambtenaar is dat hét moment om te beslissen over nieuwe investeringen; voor leveranciers een uitstekende gelegenheid om hun nieuwe aanbod te presenteren. Dit jaar zal voor het eerst ook de zonnebankbranche acte-de-presence geven.

De eerste Splashure, Sport & RecreaTech in januari 2000 was een groot succes, Maar liefst 6500 professionals brachten een bezoek aan de beurs, onder wie stadiondirecteuren, zwembadmanagers, camping-houders, beheerders van sportaccommodaties en ambtenaren. Zij beoordeelden de Splashure, Sport & RecreaTech gemiddeld met het waarderingscijfer 7,3. Onderzoek heeft verder uitgewezen dat meer dan de helft van de bezoekers concrete aankoopplannen heeft. De gemiddelde investeringsruimte is zelfs f350.000 gulden per bezoeker.

./2

Voor 2001 kunnen de bedrijven kunnen zich niet alleen per fax inschrijven voor Splashure, Sport & RecreaTech 2001, maar nu ook via internet: www.ssr2001.nl. De deelnemende bedrijven krijgen ruim voldoende toegangskaarten voor het uitnodigen van hun eigen relaties.

De eerste dag van Splashure, Sport & RecreaTech valt samen met de laatste dag van de beurs "Festivak". De bezoekers van Splashure, Sport & ReceaTech hebben op deze dag gratis toegang tot de beurs "Festivak".

Tijdens de beurs worden ook een aantal seminars georganiseerd door Marktplan Adviesgroep. (Zie bijgaande informatie.

Splashure, Sport & RecreaTech is geopend:
dinsdag 30 januari van 10.00-17.00 uur
woensdag 31 januari van 10.00-17.00 uur
donderdag 1 februari van 10.00-17.00 uur

Meer informatie?
Voor meer informatie over Splashure, Sport & RecreaTech 2001 kunt u contact opnemen met Jeannette van Doorn, tel. 020 549 12 12 (Amsterdam RAI).