FNV

Meepraten over het combineren van werk en privé.
Regio Zuidwest - rene.debont@fnv.nl

Bent u erop voorbereid dat werknemers - mannen en vrouwen - het werk willen combineren met zorgtaken en de opvoeding van de kinderen? Hoe gaat u hiermee om?

Platvorm Vrouw & Arbeid Noord Brabant organiseert daarom in januari en februari drie seminars bij verschillende gastbedrijven, waar u over dit thema kunt meedenken en meepraten. Jan de Jong van Omroep Brabant is dagvoorzitter en gespreksleider. Een drietal bijzondere en enthousiaste ambassadeurs van de stuurgroep Dagindeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid verzorgen de inleiding.

Leidraad voor de seminars is de kalender "De beste mensen voor het nieuwe jaar". De werknemer verandert en dat vraagt om een andere aanpak van arbeid. Om werkgevers te inspireren presenteert het platvorm Vrouw & Arbeid Noord Brabant deze kalender met voorbeelden van Brabantse werkgevers die aan de slag gingen met bijvoorbeeld flexibel werken, thuiswerken, zorgverlof of kinderopvang.

De drie seminars worden gehouden op:
30 januari 2001,
Locatie: Stichting Regionaal Kruiswerk Mark en Maas te Oosterhout.


1 februari 2001,
Locatie: Interpolis te Tilburg.

5 februari 2001,
Locatie: Gemeente 's-Hertogenbosch.

Alle bijeenkomsten vinden plaats van 13.00 uur tot 16.30 uur. Deelname is gratis. U kunt zich voor deelname aan de seminars aanmelden bij: Het Inventief, tel 013 -583 70 60. Bij dit telefoonnummer kunt u ook eerdergenoemde kalender bestellen.

Meer nieuws? Ga naar http://www.fnv.nl/zuidwest .