Gemeente Eindhoven

Verklaring wet Milieubeheer

Burgemeester en wethouders van Eindhoven maken bekend dat op 22 november 2000 een melding is ingekomen ingevolge artikel 8.19, lid 2 onder b van de Wet milieubeheer van Clarklift B.V. te Eindhoven voor een melding ingevolge artikel 8.19 van de Wet milieubeheer voor een uitbreiding van een kantoorruimte, gelegen Dillenburgstraat 11 te Eindhoven.
Uit de bij de melding overlegde gegevens blijkt dat de beoogde verandering van de inrichting niet zal leiden tot andere of grotere nadelige gevolgen voor het milieu dan die de inrichting ingevolge de vigerende vergunning en de daaraan verbonden beperkingen en voorschriften mag veroorzaken.
Bij brief van 10 januari 2001 hebben wij de melder en belanghebbenden / omwonenden in kennis gesteld van ons voornemen de melding te accepteren. Eenieder is daarbij in de gelegenheid gesteld om binnen twee weken op ons voornemen te reageren. Van de gelegenheid om op ons voornemen te reageren is geen gebruik gemaakt.
Wij verklaren dat de voorgenomen verandering voldoet aan artikel 8.19, tweede lid, aanhef en onder a, van de Wet milieubeheer en geen aanleiding geeft tot toepassing van de artikelen 8.22, 8.23 of 8.25 van de Wet milieubeheer en accepteren derhalve de melding. Ingevolge artikel 20.1 en 20.13 van de Wet milieubeheer kan tegen deze verklaring beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Alvorens beroep kan worden ingesteld, moet ingevolge artikel 7.1 van de Algemene Wet Bestuursrecht bezwaar worden gemaakt tegen deze verklaring door binnen zes weken bezwaar in te dienen tegen deze verklaring. Het bezwaarschrift moet zijn gericht aan ons college en kan worden toegezonden aan het hoofd van de vestiging Eindhoven van de Milieudienst Regio Eindhoven, postbus 435, 5600 AK Eindhoven. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste het volgende bevatten:

* naam en adres indiener;

* dagtekening;

* een omschrijving van de verklaring waartegen het bezwaar is gericht;

* de grond van het bezwaar.

Wij wijzen er op dat het indienen van een bezwaarschrift geen schorsende werking heeft. De verklaring treedt na afloop van de bezwarentermijn in werking, tenzij gedurende deze termijn om een voorlopige voorziening wordt verzocht. Het verzoek om een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage en dient vergezeld te gaan van een afschrift van het bezwaarschrift. De verklaring treedt niet in werking voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Wet Milieubeheer

Meldingen
Ter informatie delen wij mede dat de volgende bedrijven zich hebben gemeld omdat zij zich gaan vestigen of omdat zij wijzigingen aanbrengen:

* Oliecentrum Zuid Nederland B.V., Truckstop Acht, Schakelplein 30, gereedmelding tankstation;

* Philips Lighting B.V., Hurksestraat 2a, veranderen inrichting;
* Good Fellas, Dommelstraat 19, horecabedrijf;
* Euro Horeca B.V., Hemelrijken, horecabedrijf;
* Café Wish, Boschdijk 359, horecabedrijf;
* Oriëntal Restaurant New Century, Ouverture 12, horecabedrijf;
* Kentucky Fried Chicken, Markt-straat 1, horecabedrijf.
Informatie over de meldingen kunt u elke werkdag van 09.00 uur tot 17.00 uur krijgen bij de Milieudienst Regio Eindhoven, Keizer Karel V Singel 8 te Eindhoven.

Rectificatie: in te trekken vergunning
Burgemeester en wethouders van Eindhoven maken bekend dat zij voornemens zijn om op verzoek van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer een vergunning op grond van de Wet milieubeheer in te trekken voor een veehouderij, gelegen Bokt 18 te Eindhoven. Het verzoek, de ontwerpbeschikking en andere ter zake zijnde stukken liggen vanaf 31 januari 2001 tot 14 februari 2001 ter inzage bij:
* de Milieudienst Regio Eindhoven, Keizer Karel V Singel 8 te Eindhoven, elke werkdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en elke maandagavond na telefonische afspraak (259 46 03).

Voor een mondelinge toelichting op de stukken kunt u vooraf telefonisch (259 46 03) een afspraak maken.
Tot de laatst genoemde datum kunnen door eenieder schriftelijke bedenkingen worden ingebracht tegen de ontwerpbeschikking. De bedenkingen moeten worden gericht aan ons college en kunnen worden toegezonden aan het hoofd van de vestiging Eindhoven van de Milieudienst Regio Eindhoven, postbus 435, 5600 AK Eindhoven. Wij maken u erop attent dat de bedenkingen, conform de Algemene Wet Bestuursrecht, worden toegezonden aan de aanvrager. Degene die bedenkingen inbrengt kan verzoeken zijn of haar persoonlijke gegevens hierbij niet te vermelden.
Het is ook mogelijk om, gedurende de genoemde termijn, mondelinge bedenkingen in te brengen. Hiervoor kan telefonisch (259 46 03) een afspraak worden gemaakt, waarna een bijeenkomst zal worden georganiseerd.