Gemeente Eindhoven

Wet milieubeheer / Wet verontreiniging oppervlaktewateren
Verleende vergunning
In verband met de coördinatiebepalingen Wet milieubeheer maken burgemeester en wethouders van Eindhoven en het Dagelijks Bestuur van het Waterschap De Dommel het volgende bekend.
Zij hebben aan Philips Electronics Nederland B.V. te Eindhoven in het kader van de Wet milieubeheer een vergunning verleend voor een de gehele inrichting omvattende revisievergunning voor een researchorganisatie voor wetenschappelijk en technisch onderzoek, gelegen Professor Holstlaan 4 te Eindhoven.
Er is tevens vergunning verleend in het kader van de Wet verontreiniging oppervlaktewateren voor bovengenoemde inrichting. De beschikkingen liggen vanaf 31 januari 2001 tot 14 maart 2001 ter inzage bij:

* de Milieudienst Regio Eindhoven, Keizer Karel V Singel 8 te Eindhoven, elke werkdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en elke maandagavond na telefonische afspraak (259 46 03); bovendien na deze datum, tot het einde van de beroepstermijn, elke werkdag van 09.00 uur tot 17.00 uur;

* het Waterschap De Dommel, Bosscheweg 56 te Boxtel, elke werkdag van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Tot 14 maart 2001 staat beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State voor eenieder die tegen de ontwerpbeschikking bedenkingen heeft ingebracht, eenieder die advies heeft uitgebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht. De beschikkingen worden na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij voor deze datum beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Een beroepschrift dient in tweevoud te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's Gravenhage; een verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van die afdeling. Een beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.