Afzender: r.van.luxemburg@atim.nl

Contactpersoon: R. van Luxemburg

VERGELIJKING FORECASTING SOFTWARE

Datum: 31-01-2001

Hoewel Forecasting steeds belangrijker wordt in het hedendaagse bedrijfsleven, wordt in de diverse logistieke tijdschriften en publicaties slechts beperkt aandacht besteed aan de software die zich met dit fenomeen bezighoudt. Om deze reden heeft ATIM een onderzoek uit laten voeren naar de markt van Forecasting pakketten.

In het rapport dat dit onderzoek heeft opgeleverd, wordt niet alleen aandacht besteed aan het aanbod van Forecasting software, maar ook aan de gronden waarop deze geselecteerd kan worden. De pakketten worden daartoe vergeleken op basis van de toegepaste methodes, technische aspecten, zoals interfaces en operating systems, en uiteraard de kosten. Het rapport is bedoeld voor diegene die momenteel bezig is een Forecasting pakket te selecteren en iedereen die in Forecasting geĂŻnteresseerd is.

Omdat niet alle Forecasting pakketten vertegenwoordigd worden op de Nederlandse markt, biedt het rapport tot slot een ruim overzicht met contact gegevens van alle aanbieders. Het rapport is voor fl. 195,- te verkrijgen bij ATIM bv, op onderstaand adres of kijk op internet: www.atim.nl

ATIM bv

Brabanthoeven 91

5244HK

Rosmalen

Telefoon: 073-6240665