Gemeente Ede

Verkeersbesluiten

Burgemeester en wethouders hebben besloten het verbindingsweggetje tussen de Pennstate en de Dr . Den Uylpark te Ede te sluiten voor bestuurders. Uitzondering daarop vormen de (brom-)fietsers.

De sluiting geschiedt door middel van het plaatsen van enkele palen met een onderlinge afstand van 0,75 meter. Op die manier kunnen (brom-)fietsers in beide richtingen blijvend van deze verbinding gebruik maken.

Burgemeester en wethouders hebben besloten tot invoering van:


- een parkeerverbod voor het noordelijk gedeelte van de Asakkerweg in Ede, tussen de Slingerboslaan en een punt tegenover de ingang van de Koning Emmaschool;


- een verbod om stil te staan voor het zuidelijk gedeelte van de Asakkerweg, tussen de oostelijke ingang van de daar gelegen ventweg en de ingang van de Koning Emmaschool.

Ter inzage besluiten

De verkeersbesluiten liggen ter inzage bij het informatiecentrum van het stadskantoor De Doelen, Raadhuisplein 2 te Ede.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken bezwaar aantekenen bij burgemeester en wethouders van Ede, postbus 9024, 6710 HM Ede. De termijn vangt aan met ingang van 1 februari a.s. Het bezwaarschrift, dat gemotiveerd moet zijn, heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat het verkeersbesluit - na de datum van inwerkingtreding - meteen kan worden uitgevoerd.

Voorlopige voorziening

Als u van mening bent dat uw belangen hierdoor onevenredig worden geschaad, dan kunt u tijdens de bezwarenprocedure om een voorlopige voorziening vragen bij de President van de Arrondissementsrechtbank Arnhem, sector bestuursrecht, postbus 30160, 6803 AD Arnhem.



Ede, 31 januari 2001