" EKKERMAN & BES " TEKENEN PLATENCONTRACT.

Flower Sound Records uit Bovenkarspel heeft Ekkerman & Bes een platencontract aangeboden, waaronder beide heren graag bereid waren hun handtekening te zetten. Dit platencontract zal medio maart 2001 resulteren in de eerste single CD van dit duo, die landelijk verkrijgbaar zal zijn in Nederland en België.

Op deze single CD zullen de nummers verschijnen "Vanavond is het raak", welke geschreven is door René Bes en Egbert Hartman en het nummer "Vanavond slaap ik voor het eerst alleen", wat volledig van de hand is van Eric Ekkerman en waarvan beide heren beweren dat het onvervalste Nederlandstalige pop/rock nummers zijn.

De produktie van deze single CD zal, zoals alle CD's uitgebracht door Flower Sound Records, in de vertrouwde handen liggen van Jaap Blom.

Met het nummer "Vanavond slaap ik voor het eerst alleen", waren Ekkerman & Bes al eens eerder te bewonderen op televisie, bij RTL 4 in het programma "Spott" van Viola Holt.

Na jarenlang afzonderlijk bezig te zijn geweest binnen de wereld van muziek in diverse bands en als auteurs van songs, waarvan er inmiddels diverse door andere artiesten zijn uitgebracht, dan nu eindelijk het gezamenlijke succes van Ekkerman & Bes.