'Opfiuz wint nationale ondernemingsprijs!'

Zaterdag 27 januari 2001 werd er door de Stichting Mini-Ondernemingen Nederland de 10e Nationale Marktdag in Amstelveen gehouden. 160 van de totaal 250 mini-ondernemingen in Nederland namen hier aan deel, met als doel meer naamsbekendheid te krijgen. Ook Opfiuz, de mini-onderneming van de Vakschool voor Edelsmeden en Fijne Technieken, deed hier aan mee. Met het product, de geurhanger 'SMLL', stonden zij deze dag in de grote tent op Plein 1960 in Amstelveen.

Tijdens de uitreiking van de prijzen in de verschillende categorieën, zoals: product innovatie, product presentatie, klantbenadering, personeelsbeleid, logo, etc. steeg de spanning bij Opfiuz tot het dak van het KNMG gebouw. Geen prijzen in deze categorieën leek voor de 7 dames weggelegd, tot de bekendmaking van de hoofdprijs. Blijkbaar scoorde Opfiuz op alle onderdelen het beste, zij wonnen geheel onverwachts toch nog de 'Algemene Ondernemers Prijs'!

Volkomen verrast werden zij toen ze hoorden dat hen nog iets te wachten stond met het winnen van deze prijs. Namelijk dat zij op kosten van de Stichting Mini-Ondernemingen Nederland uitgezonden gaan worden naar de 'Young Enterprise Europe Trade Fair & Congress' in Stavanger, Noorwegen. Hier mogen zij met 100 andere ondernemingen uit heel Europa, hun mini-onderneming aan het internationale publiek presenteren. Dit evenement zal plaatsvinden van 23 tot 25 maart 2001. Ook op deze Internationale Manifestatie worden er ook weer prijzen uitgereikt voor diverse categorieën: best sales & marketing techniques, best logo, best trade fair stand, best innovative product and best overall company.

Officieel mogen er van de Noorse organisatie maar 5 afgevaardigden mee, waaronder onze begeleider Louis Hankart. Wij zijn dus nu nog op zoek naar sponsors. Er is al contact gelegd met diverse instanties zoals het ROC Zadkine, Vakschool Schoonhoven, ABN AMRO Schoonhoven, M.C. Herens - Schmalz en branchegerichte organisaties zoals het OOGZ en de Federatie Goud en Zilver. Hiermee hopen wij voldoende financiën te vergaren om met de overige 3 managers van Opfiuz het product in Noorwegen te kunnen promoten!

Voor verdere informatie Opfiuz kunt u terecht bij uw contactpersoon:

Noortje Kemna
tel : 06 29403144
tel : 0182 383206 (woe middag)
tel : 0182 383944 (Vakschool Schoonhoven)
email : opfiuz@dolfijn.nl