Gemeente Driebergen

Wijkbezoeken
In 1995 is het (toenmalige) gemeentebestuur gestart met het bezoeken van wijken in Driebergen. Dit jaar zal het huidige gemeentebestuur dit opnieuw doen. Doel van de wijkbezoeken is `kennis maken met de burgers en de onderwerpen die leven'. Dit is één van de activiteiten waarmee wordt geprobeerd om de afstand die er is tussen de burgers en het gemeentebestuur te verkleinen.

Op woensdag 31 januari a.s. brengt het gemeentebestuur een eerste bezoek aan de wijk Hoenderdaal. Het programma van dit wijkbezoek is in overleg met de aanwezige bewonerscommissies samengesteld. Het gemeentebestuur zal diverse plaatsen in de wijk langs fietsen zoals de Kievit, Otra Banda, speelplek Hoenderdaal en de kinderboerderij. Bovendien zal het college om 17.30 uur een bezoek brengen aan het Abbey Field project op de Klaproos.

's Avonds is er een inloopspreekuur en een discussieavond. Bewoners van de wijk Hoenderdaal zijn door middel van een persoonlijke brief uitgenodigd.

De overige wijken worden in de loop van 2001 bezocht door het gemeentebestuur. Inwoners van de diverse wijken ontvangen te zijner tijd een uitnodiging.
meer informatie: