LADOT

LaDot neem Freehosting.nl over

Domeinnamen, werkgelegenheid en continuïteit
zijn gewaarborgd:

LaDot neemt Freehosting.nl over

Amsterdam, 3 februari 2001-Gisteren is door de B.V. LaDot een overeenkomst gesloten met de directie van N.V. Freehosting.com. LaDot zal de bedrijfsactiviteiten van Freehosting voortzetten. Met deze activa transactie zijn alle activiteiten van Freehosting, de werkgelegenheid en de continuïteit van de onderneming veilig gesteld.

Strategie LaDot
LaDot is een Europese e-service organisatie, met onder andere kapitaalkrachtige Amerikaanse aandeelhouders, gericht op de zakelijke markt. Ze biedt een integraal service pakket aan voor professionele internetoplossingen. LaDot denkt oplossingsgericht en is continu vernieuwend bezig op het gebied van diensten en producten.

De overname van Freehosting biedt voor LaDot de unieke mogelijkheid om op een snelle manier een Europese positie te verwerven op de zakelijke markt. Klanten van Freehosting zullen een uitgebreid pakket van producten en diensten worden aangeboden om internet effectief in te zetten binnen hun bedrijfsvoering.

Freehosting
Freehosting is marktleider op het gebied van domeinnaam registratie en webhosting voor de zakelijke markt. Jan Kooman, directeur van Freehosting: 'We zijn zeer verheugd dat onze activiteiten en de continuïteit voor onze medewerkers en klanten gewaarborgd zijn'. De klanten van Freehosting kunnen binnenkort een uitbreiding van het pakket van producten en diensten verwachten.

Persbijeenkomst
Dinsdag 6 februari om 11:00 uur vindt er een persbijeenkomst plaats op het kantoor van Freehosting op de Valkweg 1 te Schiphol. Voor een routebeschrijving zie www.freehosting.nl. Er zal een toelichting op de overname gegeven worden door de beide directies en er is gelegenheid tot het stellen van vragen.