Gratis motortoer informatie per e-mail via MTC Motovatie.

Amstelveense vereniging houdt geïnteresseerden steeds up-to-date op de hoogte.

De bijzonder actieve motortoerclub MTC Motovatie uit Amstelveen biedt de unieke mogelijkheid om automatisch steeds alle informatie te krijgen over de activiteiten die door hun worden georganiseerd. Door in te schrijven op de mailinglist krijgen de geïnteresseerde motorrijd(st)ers op gezette tijden het belangrijkste nieuws per e-mail aangeleverd. Een bijzonder eenvoudige manier om steeds up-to-date op de hoogte te blijven. Deelname is gratis en kan door een e-mail te sturen naar pr@motovatie.nl of via de button 'mailinglist' op hun website: www.motovatie.nl.

MTC Motovatie is een motortoerclub welke in 1992 in Amstelveen is opgericht. Deze dynamische vereniging is niet voor niets de vice-kampioen 1999 van de landelijke motortoerorganisatie LOOT. Jaarlijks organiseren zij onder andere een aantal eigen ritten, de avondvierdaagse en een buitenland weekend. Daarbij zorgen zij er voor dat er van maart tot en met oktober, elke zondag in groepsverband met een voorrijder een toerrit gereden kan worden. Ervaring is niet van primair belang, elke motorrist(e) is welkom. Tevens is er elke vrijdagavond om 20:00 uur een clubavond in het gezellige verenigingsgebouw van MTC Motovatie. Dit is gelegen op Sportpark NFC aan de Sportlaan-West in Amstelveen. Telefoonnummer clubgebouw: 020 - 643 23 17.

Met de mailinglist wil MTC Motovatie nog meer duidelijk maken dat zij tot de meest innovatieve motortoerclubs van Nederland behoren. Alle informatie over deze vereniging is natuurlijk te vinden via de website: www.motovatie.nl, of neem contact op met voorzitter Ben Padberg (telefoon: 020-6977009) of vice-voorzitter Guus Wolters (telefoon: 020-6411019). En vanzelfsprekend is een ieder ook van harte welkom bij één van de club(vrijdag)avonden.

Amstelveen, 03 februari 2001

MTC Motovatie
P/a Frans. Van Assisiëlaan 35
1185 CE Amstelveen
e-mail: "Sven Blaauw"