Gemeente Eindhoven

Gemeente Eindhoven, nieuws

Persbericht: Memo 29 januari 2001

Vanaf zaterdag 3 februari

Informatiecentrum Meerhoven voortaan óók in het weekend geopend

Vanaf zaterdag 3 februari is het Informatiecentrum Meerhoven behalve op werkdagen voortaan óók op zaterdag en zondag geopend. Met deze uitbreiding van de openingstijden wordt de dienstverlening aan alle belangstellenden voor Meerhoven nog verder uitgebreid. Het Informatiecentrum Meerhoven is voortaan 6 dagen per week geopend: van dinsdag tot en met vrijdag van 14.00 - 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 -16.00 uur.

Het Informatiecentrum, gelegen aan het Zandkasteel 43 in Meerhoven, blijkt duidelijk in een behoefte te voorzien. De belangstelling tijdens de opening op 25 november 2000 was enorm en ook in de twee maanden na de opening is de interesse in Meerhoven onverminderd groot gebleken. Om voortaan diegenen die op werkdagen niet in staat zijn het informatiecentrum te bezoeken, toch de gelegenheid te geven zich te oriënteren op Meerhoven, zal het centrum voortaan dus ook op zaterdag en zondag open zijn.

In het Informatiecentrum is naast algemene informatie over Meerhoven informatie verkrijgbaar van de diverse participanten. Zo geven de projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen een overzicht van hun activiteiten. Ook heeft de Mobiliteitswinkel een plek in het infocentrum waar bewoners terechtkunnen met al hun vragen over mobiliteit. Verder is het Stadsdeelkantoor Strijp vertegenwoordigd in het infocentrum, is er onder meer informatie over HOV en de Pionierskaart, geven ECM en WOB informatie over de nutsvoorzieningen en stelt de stadsarcheoloog enkele zaken tentoon. Tenslotte is op een grote nieuwe maquette te zien hoe de wijk er in de toekomst uit zal zien.

Behalve in het informatiecentrum kunt u daarnaast ook voor informatie over Meerhoven nog terecht op de Meerhovenwebsite: www.meerhoven.net