Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-02-2001

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen, 11.00 uur
Onder invloed achter het stuur

MAARSSEN Om kwart over vier zaterdagochtend werd aan het Kamelenspoor een 27-jarige vrouw uit Maarssen aangehouden. Bij controle bleek de vrouw teveel gedronken te hebben. Zij had een alcoholpromillage van
1,85 in haar bloed. Haar rijbewijs werd ingevorderd, zij kreeg een rijverbod van negen uur en een dagvaarding om voor de politierechter te verschijnen.

WILNIS - Een 30-jarige man uit Wilnis werd vrijdag iets voor middernacht aangehouden op de Pastoor Kannelaan. Bij het verlaten van een rotonde, had de man de hele rijbaan nodig om weer op het juiste spoor te raken. Bij de man werd een blaastest afgenomen. Hij had teveel gedronken: 0,95 promille. Met een rijverbod van drie uur en een boete van 700 gulden mocht de man het bureau weer verlaten.

BREUKELEN Op de A-2 (oostbaan) werd vrijdagavond om tien uur een dronken bestuurder achter het stuur aangetroffen. De 36-jarige man uit Dirksland verraadde zichzelf door op de middelste rijbaan te rijden met een kapotte koplamp. Toen de man om deze reden aan de kant van de weg werd gezet, roken de agenten een alcohollucht. Omdat hij een alcoholpromillage van 1.10 in zijn bloed had, kreeg de man een rijverbod van vier uur en een boete van 900 gulden.