Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-02-2001

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 11.30 uur
Verdachte vernielingen aangehouden

DEN DOLDER Op zaterdagochtend heeft de politie rond 02.30 uur een 19-jarige man uit Den Dolder op heterdaad betrapt tijdens een vernieling aan een auto. Surveillerende agenten zagen de man op de Eekhoornlaan een buitenspiegel van een geparkeerde auto aftrappen.

Daarop werd de man aangehouden en overgebracht naar het bureau. In de omgeving van de Eekhoornlaan werden nog vier voertuigen gezien waarbij de spiegels waren omgeklapt/vernield. De politie zal de man hierover nader horen.

Rijden onder invloed

DE BILT Op de Utrechtseweg werd op vrijdagavond rond middernacht een 37-jarige man uit Utrecht aangehouden omdat hij slingerend over de weg reed. De man bleek na een ademanalyse met 1,4 promille in zijn bloed te hebben gereden. De man kreeg een dagvaarding om voor de rechter te verschijnen en een rijverbod van 6 uur.

Snelheidscontrole

ZEIST Op de Utrechtseweg heeft de politie gistermiddag een snelheidscontrole gehouden tussen 11.30 12.30 uur. In totaal werden 1021 voertuigen gecontroleerd waarbij 43 bestuurders te hard reden. De hoogst gemeten snelheid betrof 88 km/u.