Blue Fox Enterprises N.V.

PERSBERICHT

A

Dordrecht, 5 februari 2001

BLUE FOX COMPANY CARRIER TO CARRIER TELECOM UITGEROEPEN TOT "TELEPORT DEVELOPER OF THE YEAR" DOOR WORLD TELEPORT ASSOCIATION

Carrier to Carrier Telecom N.V. (C2C), een dochteronderneming van Blue Fox Enterprises N.V., is uitgeroepen tot "Teleport Developer of the Year" door de World Teleport Association (WTA). The Teleport Developer award wordt uitgereikt aan het bedrijf waarvan de teleport de meeste vooruitgang heeft geboekt in een richting waarvan de WTA gelooft dat in de komende jaren de meeste kansen liggen voor de teleport industrie. De award wordt uitgereikt op 28 maart a.s. tijdens de Satellite 2001 conferentie en beurs in Washington DC in de Verenigde Staten.

WTA
The World Teleport Association is een nonprofit, niet politieke handelsassociatie van teleports en hun ontwikkelingspartners in meer dan 20 landen wereldwijd. Het is de missie van de WTA om het begrip over, de ontwikkeling en het gebruik van teleports te bevorderen om hun activiteiten en economische ontwikkeling lokaal, regionaal en wereldwijd te verbeteren. De WTA selecteert haar winnaars onder leden en niet-leden. De definitieve keuze wordt gemaakt door haar eigen directieleden, aangevuld met winnaars uit het verleden en geselecteerde vertegenwoordigers uit drie regio's. Volgens directeur van de WTA, Robert A. Bell, "is dit de zesde jaarlijkse awarduitreiking die "de beste onder de beste" zoekt onder de teleports over de hele wereld. Vorige winnaars in deze categorie waren Merlin Communications, Teleport Malaysia en Teleport Rio".

Profiel Carrier to Carrier Telecom
C2C is een in Nederland gevestigd onafhankelijk Internationaal Telecommunicatiebedrijf, dat haar diensten via de satelliet aanbiedt. C2C exploiteert een satellietteleport in Biddinghuizen en data/voice faciliteiten in Amsterdam. C2C bedient afnemers in Afrika, Azië, Oost-Europa en het Midden-Oosten met specifieke diensten zoals Wholesale Voice, Data en Internet Access. Met deze diensten kunnen secundaire netwerkoperators, ISP's en multimediabedrijven zowel qua prijs als kwaliteit concurrerend werken. Website: www.carrier2carrier.com

Profiel Blue Fox Enterprises
Blue Fox Enterprises N.V. is een ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in distributie van software en specialistische hardware in combinatie met diensten zoals internet, satelliet telecommunicatie, opleidingen, maatwerk software, infrastructuur, software beheer, detachering, werving en selectie en het uitgeven van magazines. Blue Fox Enterprises is genoteerd aan de Officiële Markt van Euronext Amsterdam N.V.

/ / / / / / /

Voor meer informatie
De heer S.W. Eisma, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Blue Fox Enterprises N.V. Tel.: (078) 649 29 99
Internet: www.bluefox.nl