Nieuwe shop F/X Services: The Card-Shop.nl!!

Vanaf vandaag hebben www.mobileshop.nl en www.prepayshop.nl er een broertje bij! F/X Services heeft zijn nieuwe shop geopend:

The Card-Shop.nl (www.card-shop.nl)

In deze shop wordt alles op het gebied van Smartcards aangeboden. Van lege kaarten tot de voeding voor de programmer. Dit is een van de eerste shops in Nederland die zich op deze markt richt. Smartcards zijn op veel gebieden inzetbaar en maken deel uit van een groeiende markt, volgens Robin Vley (directeur F/X Services).

In de nieuwe shop zijn alleen de beste kwaliteit producten te koop, waaronder de MasterCRD programmer en Jupiter 2 kaarten (dit zijn de nieuwste soort kaarten, die in Nederland alleen nog bij The Card-Shop.nl te koop zijn).

Kenmerken van de nieuwe shop zijn: makkelijk te navigeren, overzichtelijk opgesteld, uitgebreide informatie over de producten en makkelijk bestellen. Deze kenmerken maakten eerder The Prepayshop.nl en The Mobileshop.nl tot een succes!

F/X Services heeft tot nu toe 3 shops geopend, allen volgens hetzelfde concept. In de toekomst zijn meer speciality shops te verwachten van F/X.
Voor meer informatie kunt U contact opnemen met Robin Vley (robin@fx-services.com, 0650600900).

URLs:
The Card-Shop.nl: http://www.card-shop.nl
The Mobileshop.nl: http://www.mobileshop.nl
The Prepayshop.nl: http://www.prepayshop.nl

Datum: 5-2-01 Afzender: F/X Services

---
With kind regards,

Robin Vley
F/X Services