Frans Kok benoemd tot Managing Director Candle Benelux

Nieuwegein, 6 februari 2001 - Candle Corporation, een toonaangevend softwarebedrijf op het gebied van snelle en flexibele e-business oplossingen, kondigt aan dat Frans Kok per 1 februari is benoemd tot Managing Director van Candle Benelux. Hij volgt hiermee Anne-Marie Foucart op.

Voor zijn benoeming bij Candle, werkte Frans Kok drie jaar bij Amdahl als Services Director Benelux. Daarvoor vervulde hij bij Digital achttien jaar lang verschillende Sales en Sales Management-functies. Kok heeft ruime ervaring in sales en services in de Benelux en heeft hiermee een uitgebreid netwerk opgebouwd. Hij ziet een enorme uitdaging in de e-business markten waarin Candle actief is. "Voor Candle is een enorme toekomst weggelegd", weet Kok. "Of je nu spreekt van Customer Relationship Management of e-business in iedere IT-omgeving dienen systemen aan elkaar te worden gekoppeld, zodat het geheel groter wordt dan de som van de afzonderlijke delen. Juist daar bieden we een compleet pakket oplossingen, advies en service."

Over Candle Corporation
Candle Corporation, gevestigd in Los Angeles, Californië, is met meer dan 5.000 klanten in 59 landen een van de grootste onafhankelijke leveranciers van software en diensten ter wereld. Candle ontwikkelt en levert meer dan 200 producten en diensten waarvan advies en volledige ondersteuning deel uit kunnen maken. Candle helpt organisaties e-business creëren, integreren, beheren en ook de effectiviteit hiervan meten. De oplossingen die Candle biedt, zorgen voor snelheid en risicoverlaging die een voorwaarde zijn voor het succes in de wereld van e-business. Uitgangspunt hierbij is dat er geen tweede kans is op het internet.

Meer informatie over Candle Corporation is te vinden op http://www.candle.com. Ook kunnen vanaf de site gratis trial versies gedownload worden.