ADCORE B.V.

ADCORE B.V. neemt E CUBE B.V. over

Amsterdam, 6 februari 2001.

ADCORE B.V. NEEMT E CUBE B.V. OVER
Het Nijmeegse internetbedrijf E Cube wordt per 5 februari 2001 onderdeel van Adcore Nederland. Met de overname van E Cube komt het aantal Nederlandse Adcore medewerkers op 85 en verstevigt Adcore haar positie in de Nederlandse internet markt.

De 13 personeelsleden van E Cube blijven gevestigd in Nijmegen en zullen een zelfstandige Adcore vestiging vormen. De voormalige eigenaren van E Cube zullen binnen de nieuwe Adcore vestiging actief blijven als business consultant en system development manager. Adcore's Managing Director, Stefanie Lion, reageert: 'Natuurlijk versterken we onze positie, maar de overname van E Cube is vooral interessant vanwege de gespecialiseerde kennis die aanwezig is bij de medewerkers.'

Met de overname van E Cube wordt de dienstverlening van Adcore vooral op technisch gebied uitgebreid. E Cube is gespecialiseerd in e-business oplossingen, koppelingen tussen webapplicaties en back-office systemen en is gecertificeerd Intershop partner. Gezamenlijk met Adcore heeft E Cube in het verleden al meerdere E-business applicaties ontwikkeld die gebaseerd zijn op het Intershop platform.

E Cube is opgericht als ProcompNET in 1997 en heeft zich sindsdien toegelegd op het ontwikkelen en implementeren van internet en E-business applicaties. Tot de opdrachtgevers van E Cube behoren onder andere Bibit, Canon, Ingram Micro, KPN, Score, Sigaarlijn, Unilever en Van Dale.

Adcore - Digital Business Creators is één van de grootste Europese internet consultants en staat genoteerd aan de beurs van Stockholm. Adcore is momenteel actief in dertien landen en telt zo'n 1900 medewerkers.

Adcore vertaalt de kennis van haar personeel naar kwalitatieve oplossingen om gezamenlijk met haar klanten de mogelijkheden van de digitale economie ten volle te benutten. De combinatie van strategie en uitvoering garandeert een geïntegreerde aanpak van problemen en kansen die de digitale economie met zich mee brengt. Onze dienstverlening is gericht op het gezamenlijk inventariseren, specificeren, implementeren en evalueren van multimedia projecten.

Adcore werkt in Nederland onder andere voor: Ahold, Canon, ING groep, Lucent Technologies, McDonalds, Praxis, Rabobank, Unilever en Vedior.