Politiebericht Brabant-Noord: Oss 6-02-2001
Persbericht district Maasland

RIJDEN ZONDER RIJBEWIJS

Maandagmiddag heeft op de Achterschaykstraat in Oss een 25-jarige man uit Oss een proces-verbaal gekregen voor het rijden in een auto zonder rijbewijs.

SNELHEIDSCONTROLE

Op de Kerkdijk in Nuland zijn maandag bij een snelheidscontrole 43 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 7 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 107 km/u.

Op de Lithoijensedijk in Lithoijen is dinsdagochtend een controle gehouden waarbij 1110 voertuigen zijn gecontroleerd. Van hen reden er 29 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 109 km/u waar 80 is toegestaan.

In Maren Kessel op de Provincialeweg reden er van de 250 gecontroleerde voertuigen 19 te hard. De hoogste snelheid was 80 km/u waar 50 is toegestaan.

830 voertuigen werden gecontroleerd op de Dorpenweg in Ravenstein. Van hen reden er 39 te hard. De hoogste snelheid bedroeg 76 km/u.

INBRAAK IN AUTO

Uit een auto die aan de Raadhuislaan in Oss stond zijn maandagavond cds, een mobiele telefoon en geluidsboxen gestolen. Een portier van de auto werd opengebroken.

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een auto die aan het Vossehol in Berghem stond. De geluidsinstallatie van ongeveer fl. 3700,- waard is uit de auto weggenomen. Een raam van de auto werd vernield.

MET SLOK OP

Op de Singel 1940 1945 in Oss is maandagavond een 29-jarige man uit Heesch aangehouden die met drank op een snorfiets bestuurde. De man kreeg een rijverbod en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Op de Julianasingel in Oss is maandagavond een 33-jarige man uit Oss aangehouden. Hij had alcohol gedronken en bestuurde een auto. De man kreeg een rijverbod.

INBRAAK IN WONING

In een woning aan het Koetshuis in Oss is tussen zondagavond en dinsdagochtend ingebroken. De inbreker(s) verschafte(n) zich toegang door een raam te forceren. Het is nog niet bekend wat er is weggenomen. Een buurtonderzoek heeft nog niets opgeleverd.