SNS bank

Primeur SNS bank: nieuwe SMS-diensten in het betalingsverkeer

Persbericht. s-Hertogenbosch, 7 februari 2001

SNS bank breidt haar SMS-dienstverlening verder uit met de introductie van de Saldo @ttentie en de Transactie @ttentie; een unieke service in Nederland.

SNS bank biedt haar klanten die via internet beleggen al geruime tijd het gemak van SMS-diensten: Koers Alert en Orderbevestiging. Met de introductie van Saldo @ttentie en Transactie @ttentie biedt SNS bank ook een SMS service aan klanten met een betaalrekening. Met de Saldo @ttentie kan een klant, door het instellen van een maximum en een minimum grens, de grenzen van zijn rekening bewaken. Wanneer deze worden overschreden ontvangt de klant een signaal, naar keuze via SMS of per e-mail. Het teveel op de rekening kan, indien gewenst, automatisch worden overgeschreven naar bijvoorbeeld een spaarrekening. Wanneer de klant een -belangrijke- bijschrijving (zoals studiefinanciƫring of salaris) of afschrijving (bijvoorbeeld Koopsompremie) verwacht kan hij met behulp van Transactie @ttentie het betreffende rekeningnummer invoeren. Op het moment dat de overboeking plaatsvindt ontvangt de klant direct een bericht, naar keuze via SMS of per e-mail.

SNS bank is de enige bank in Nederland die de combinatie van dagelijkse bankdiensten, te weten: internetsparen, -beleggen en
-bankieren, real time biedt.