Uitnodiging persbijeenkomst

Introductie e-procurement oplossing BuyOnline
Donderdag 8 februari, 10.30u
Keienbergweg 3, Amsterdam Zuid-Oost

Geachte redacteur,

In 2000 zagen we zowel de opkomst als de ondergang van de 'traditionele' dot.com. Na de e-commerce hype, zien we dat nu het kaf van het koren wordt gescheiden. On-line bedrijven worden inmiddels op dezelfde zaken afgerekend als hun off-line collega's. BuyOnline heeft zich afgelopen jaar bewezen als on-line leverancier van computerapparatuur. Het bedrijf is al winstgevend, maar blijft haar propositie vernieuwen.

Op donderdag 8 februari introduceert BuyOnline een nieuwe e-procurement oplossing, gericht op alle bedrijven die te maken hebben met gedelegeerde inkoopbevoegdheden en gedecentraliseerde afdelingen of vestigingen. BuyOnline biedt hiermee een alternatief voor de aanschaf van kostbare e-procurement-systemen. De BuyOnline e-procurement oplossing is snel en eenvoudig inzetbaar. De nieuwe oplossing is al getest in de praktijk, onder meer door LISV, Landelijk Instituut Sociale Verzekeringen. De heer C. Roose, Hoofd Automatisering van LISV, zal tijdens de presentatie ingaan op de specifieke ervaringen met het systeem.

Programma persbijeenkomst:

10.00 - 10.30 u. Ontvangst

10.30 - 10.50 u. Introductie BuyOnline Robert Poorter, CEO

10.50 - 11.20 u. Uitleg e-procurement oplossing Robert Poorter, CEO

11.20 - 11.30 u. Praktijkcase LISV Corné Roose, Hoofd Automatisering LISV

11.30 - 11.45 u. Demo e-procurement

11.45 - 12.15 u. Vragen en broodjeslunch.

Wij nodigen u uit om bij deze persbijeenkomst aanwezig te zijn. Via een reply op deze mail kunt u aangeven of u aanwezig wilt of kunt zijn. Voor meer informatie of telefonische aanmelding kunt u contact opnemen met Whizpr, Willemijn Vader, 0317-410 483.