Gemeente Zwijndrecht

Drechtstedenbestuur vergadert over
mobiliteit en bereikbaarheid regio

De Drechtsteden (Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Dordrecht, `s-Gravendeel, Heerjansdam, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht) werken samen met de provincie Zuid-Holland aan de verbetering van het wonen, werken en recreëren in de regio.

Het Drechtstedenbestuur, waarin de acht gemeenten zijn vertegenwoordigd, vergadert op donderdag 8 februari 2001 van 9.30 - 10.15 uur in het gemeentehuis van Zwijndrecht, Burg. De Bruïnelaan 45. Deze vergadering is openbaar. Op de agenda staat o.a. de startnotitie voor de Kadernota Regio-Ringlijn, het Bereikbaarheidsprogramma Openbaar Vervoer en Fiets en de startnotitie voor het Mobiliteitsplan Drechtsteden.

Als u gebruik wilt maken van de gelegenheid om in te spreken, dient u dit tenminste 24 uur voor de vergadering te melden bij de heer P.B. van Tijn van het projectbureau Drechtsteden, tel. 078-6 48 06 00. U kunt ook bij hem terecht met vragen over de agenda van de vergadering. De vergaderstukken liggen tijdens kantooruren van 9.00 - 17.00 uur ter inzage op het

projectbureau Drechtsteden
Weizigtweg 33
Dordrecht.