Gemeente Ede

Voorbereidingsbesluit

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 8 februari 2001 het volgende

voorbereidingsbesluit, ex artikel 21 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening ter inzage ligt:

Voorbereidingsbesluit voor het gebied 'Kernhem e.o.'

De gemeenteraad van Ede heeft in haar vergadering van 1 februari 2001 besloten dat er een

bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied 'Kernhem e.o.' te Ede, zoals dat door omlijning is aangegeven op de bij het besluit behorende kaart, tekening nummer E00051.

Het voorbereidingsbesluit heeft ook betrekking op een ongeveer 200 meter brede zone agrarisch gebied ten noorden van de Doesburgerdijk dat niet binnen de grenzen van het op 25 september 1997 vastgestelde bestemmingsplan 'Kernhem' valt. De reden daarvan is dat ook binnen dit gebied ongewenste (agrarische) ontwikkelingen kunnen plaatsvinden waardoor het gebied waarbinnen in woningbouw zal worden voorzien, minder geschikt wordt voor de verwezenlijking van de in het toekomstig bestemmingsplan aangegeven bestemmingen.

Bovengenoemd voorbereidingsbesluit treedt op 8 februari 2001 in werking.

Het besluit alsmede de kaart waarop het bovengenoemde gebied is aangegeven ligt ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en bovendien op vrijdag tot 20.00 uur.



Ede, 7 februari 2001