Gemeente Haarlemmermeer


* Persberichten


+ 8 februari 2001

WEGEN TIJDELIJK AFGESLOTEN VOOR DE AANLEG VAN DE ZUIDTANGENT

De werkzaamheden aan de vrije busbaan voor de Zuidtangent vorderen, de komende weken staan in het teken van het storten van beton op het traject van de Zuidtangent. Hiervoor worden de kruisingen van de Van Heuven Goedhartlaan-Grote Belt, Haya van Somerensingel-Sont tijdelijk afgesloten.
De grote Belt is aanstaande dinsdag 6 en woensdag 7 februari afgesloten voor al het verkeer dat dan omgeleid wordt via Sont. Op de Grote Belt vinden dan voorbereidende werkzaamheden plaats voor de aanleg van de busbaan en er komt een tijdelijke brug over de toekomstige busbaan. Aansluitend, op donderdag en vrijdag is Sont afgesloten voor het verkeer dat dan via de Grote Belt, over de tijdelijke brug naar Overbos kan rijden.
Dinsdag 13 februari is de Grote Belt opnieuw voor al het verkeer afgesloten, dit keer voor het storten van beton. 's Avonds gaat de weg weer open en rijdt het verkeer weer via de tijdelijke brug. Sont wordt vanaf woensdag 14 februari twee afgesloten vanwege reconstructie werkzaamheden.
Tussen de fietstunnel Joke Smitstraat in de richting van de Hoofdvaart wordt op dinsdag 20 februari beton gestort. Half februari '01 vindt de betonstort plaats op de Haya van Somerensingel. Ook wordt hier een tijdelijke brug neergelegd.

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen