Gemeente Haarlemmermeer


* Persberichten


+ 8 februari 2001

BEPERKING VRACHTVERKEER DOOR ZWANENBURG
Maatregel geldt voor komende 4 maanden

De vele werkzaamheden en uitvoering van grote projecten in het noorden van Haarlemmermeer hebben (met name voor Zwanenburg) gezorgd voor een toename van het vrachtverkeer. Daarnaast zal een groot aantal onderhoudswerkzaamheden aan de wegen bruggen en riolering in Zwanenburg zorgen voor een beperking van de doorstroming van het verkeer. Om de overlast voor de bewoners en bedrijven in Zwanenburg zoveel mogelijk te beperken leidt de gemeente Haarlemmermeer de komende 4 maanden het vrachtverkeer om Zwanenburg heen.
De komende vier maanden neemt het aantal werkzaamheden en daarmee het vrachtverkeer sterk toe. De gemeente heeft daarom besloten het vrachtverkeer vanaf 7 februari tot 7 juni 2001 om Zwanenburg heen te leiden via de N232 en de A9. In deze periode weert de gemeente het vrachtverkeer over de brug Halfweg zodat deze brug over de Ringvaart kan worden hersteld. Daarnaast kan het doorgaand vrachtverkeer geen gebruik maken van de Weerenbrug vanwege werkzaamheden aan de Domineeslaan.
Het industrieterrein de Weeren blijft wel bereikbaar. Om te voorkomen dat het vrachtverkeer via de Ringdijk haar route kiest wordt voor dit verkeer een omleidingsroute uitgezet die woensdag 7 februari ingaat.

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen