Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam

Cursusaanbod van het Servicepunt Sport Hoogvliet.

8 februari 2001

Het Servicepunt Sport Hoogvliet en de Hoogvlietse sportverenigingen organiseren allerlei sportcursussen voor jong en oud.

Persbericht

Van Servicepunt Sport Hoogvliet

Het Servicepunt Sport Hoogvliet en de Hoogvlietse sportverenigingen organiseren allerlei sportcursussen voor jong en oud. Op dit moment is een Cursus Volleybal voor volwassenen in MFC Boomgaardshoek met begeleiders van Volleybalvereniging Yum. Voor de kinderen uit groep 6, 7 en 8 draait nog een cursus Basketbal. Er is een Sportcursus Handbal onder leiding van Ben Clement van Handbalvereniging ETC in Sporthal Hoogvliet. In de Zalmstek zijn 21 jonge biljarters actief met begeleiding van twee ervaren biljarters van Biljartclub Hoogvliet. In de Sporthal is een cursus Streetdance zopas afgesloten; deze cursus, gegeven door Stichting Beweeg en Dans, brachten veel nieuw danstalent aan het licht. Volgende week wordt een excursie georganiseerd naar een training van gevorderde Streetdancers. Al deze projecten worden gedaan met enthousiaste medewerkers uit het Hoogvlietse verenigingsleven; zij krijgen daar helemaal niets voor.

Streetdance is nog maar net afgelopen of de volgende projecten staan alweer op stapel. Op 5 maart start een cursus Badminton in MFC Boomgaardshoek voor kinderen uit de groepen 6, 7 en 8. Zij kunnen zich via hun eigen school opgeven.

Op 20 maart start een cursus Voetbal, eveneens voor de groepen 6, 7, en 8. Deze cursus wordt gegeven door Harrie Vendeloo en Hans Schoffelmeer, een van de scouts van Sparta.

Vanaf 27 maart wordt voor het eerst een aanbod gedaan aan kinderen van groep 4. 5 en 6. In samenwerking met LTC Hoogvliet wordt 5 weken lang tennisles gegeven. Ouders zijn natuurlijk meer dan welkom om hun kinderen aan te moedigen.

De prijs voor deelname is maximaal 7,50,-

Plannen voor Darts, Tae Bo, Karate, Turnen en nogmaals Streetdance staan al in de steigers daarover volgt later veel meer nieuws.

Voor meer informatie kunt U contact opnemen met Servicepunt Sport Hoogvliet, tel 010-4726566 of servicepuntsporthoogvliet@yahoo.com .

Kijk ook eens op www.hoogvliet.org/ssh


-