Politiebericht Brabant-Noord: Oss 8-02-2001
Persbericht district Maasland

INBRAAK IN AUTO

Uit een auto die geparkeerd stond aan het Heschepad in Oss zijn woensdag ochtend cds en twee brillen weggenomen. Een portier van de auto werd geforceerd. Een aantal cds zijn in de nacht van dinsdag op woensdag uit een auto weggenomen die aan de Pastoor Elsenstraat in Oss geparkeerd stond. Er werden geen braaksporen aangetroffen. In de nacht van woensdag op donderdag is uit een bestelbus die aan het Heufke in Heesch stond divers gereedschap gestolen, waaronder een boorhamer en een boormachine. De totale waarde van de gestolen goederen is niet bekend. Een ruit van de bus werd geforceerd.

VERKEERSCONTROLES

In de Cereslaan in Heesch is woensdagmiddag een verkeerscontrole gehouden waarbij met name werd gelet op het dragen van de autogordel. In de 150 gecontroleerde voertuigen hebben 26 personen een bekeuring gekregen voor het niet dragen van deze gordel. Bij roodlichtcontroles in Geffen, Papendijk en Oss, Cereslaan en Braakstraat, Molenstraat en Julianasingel zijn zeven bekeuringen uitgedeeld.

SPULLEN UIT HANDTAS GESTOLEN

Een 18-jarige vrouw uit Oss is woensdag spullen uit haar tas kwijtgeraakt toen zij deze in een pashokje liet staan in een winkel aan de Walstraat. Toen zij terugkwam waren een telefoon en een portemonnee uit de tas weggenomen.

FIETSER TEGEN AUTO GEREDEN

Op de Voorburcht in Oss is woensdagmiddag een 16-jarige fietser uit Oss tegen de achterzijde van een auto gereden, waardoor hij licht gewond raakte. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk lette de jongen niet goed op.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN

In een winkel aan de Eikenboomgaard in Oss is woensdagmiddag een 16-jarige jongen uit Bellingwolde aangehouden voor winkeldiefstal. Hij had twee paars schoenen meegenomen zonder ervoor te betalen. Bij het verlaten van de zaak ging het arm af en rende hij weg. Het personeel van de winkel rende achter de verdachte aan en hield hem aan. De schoenen hadden een waarde van fl. 169,90.

RUITEN BEKLAD

Van een woning aan de Oude Kerkstraat in Oss zijn in de nacht van woensdag op donderdag de ramen beklad.