Telfort persbericht

Persberichten

Visie & Missie

Kerngegevens

Network Interfaces

Bloemetje van Telfort voor geliefden van luchtreizigers

Telfort start sales promotie actie voor zakelijke markt

Amsterdam, 8 februari 2001 - Telecomaanbieder Telfort biedt vanaf 12 februari tot 12 maart a.s. business class passagiers van de KLM de mogelijkheid om kosteloos een bos bloemen te sturen naar familie, vrienden of geliefden. Telfort is met deze actie het eerste bedrijf dat gebruik maakt van de zogenaamde flight cards die op intercontinentale KLM-vluchten worden uitgedeeld.

Flight cards zijn kaarten van een of meerdere bedrijven die als setje aan de reizigers worden aangeboden. Voor Telfort zijn er in totaal 300.000 kaarten gedrukt. 50.000 hiervan worden in de business class uitgedeeld en 250.000 in de economy class op de intercontinentale vluchten van de KLM. Economy class passagiers krijgen de gelegenheid om gratis een kaartje vanuit het vliegtuig naar huis te sturen. Business class passagiers kunnen kosteloos een bos bloemen versturen. De telecomaanbieder zorgt ervoor dat de kaarten en de bloemen binnen 24 uur na afgifte van de kaart bij de geadresseerden worden bezorgd.

De zakelijke markt is voor Telfort een belangrijke doelgroep. Naast de verschillende print- en radiocampagnes die Telfort voert, is dit een ludieke, tijdelijke actie om Telfort onder de aandacht te brengen bij zijn zakelijke doelgroep.

Telfort is honderd procent eigendom van British Telecom. Het bedrijf is in Nederland aanbieder van nationale en internationale telecommunicatiediensten aan de zakelijke en consumentenmarkt. De 2000 Telfort-medewerkers stellen de klant in staat op vrijwel onbegrensde wijze en op uiteenlopende manieren spraak en data uit te wisselen. Deze uitwisseling maakt nieuwe transactievormen mogelijk en resulteert in een nieuwe 'e'-economie, waarin Telfort een prominente rol vertegenwoordigt. Onder haar klanten bevinden zich multinationals als de NS, ABN-AMRO, Unilever, Akzo Nobel, KPMG en BP. Inmiddels kozen al meer dan 900.000 particulieren voor de innovatieve producten en diensten van Telfort.

13-2-01

Terug >>>

Adresgegevens Telfort

DISCLAIMER COPYRIGHT TELFORT B.V. 2000