Van Hulzen pr adviseurs


Groei en kwaliteit kenmerken tienjarige succesvolle samenwerking
Samenwerking Hiltermann en MONDIAL verlengd

Amsterdam, 8 februari 2001 - Hiltermann Groep en MONDIAL Assistance Group hebben hun samenwerking onlangs verlengd door een nieuw contract te ondertekenen. Daarmee duurt de succesvolle samenwerking nu reeds tien jaar.

De 10-jarige samenwerking werd contractueel bekrachtigd door de heer W.A. Snijders, Algemeen Directeur MONDIAL Assistance Group en de heer D. van der Vis, Financieel Directeur Hiltermann Groep. "Het hoge peil van de dienstverlening van Hiltermann is mede te danken aan de kwalitatief uitstekende hulpverlening die wij dankzij MONDIAL aan onze klanten kunnen bieden", aldus de heer J. Fikkert, Manager Inkoop van Hiltermann Groep. Hij is ervan overtuigd dat beide bedrijven elkaar versterken waardoor ze de geprognosticeerde groei hebben kunnen verwezenlijken. De heer R. Vermeule, Marketing Manager van MONDIAL Assistance Group, ziet daarin de meerwaarde van de technische hulpverlening die MONDIAL Assistance Group in binnen- en buitenland aan auto-importeurs en leasemaatschappijen biedt.

MONDIAL Assistance Group bestaat uit ELVIA Reisverzekeringen, de hulpverleningsorganisaties ELVIA Assistance en MONDIAL Assistance en de reisverzekeringsgroep World Access Inc.
Hiltermann Groep is een Nederlandse onderneming die met Hiltermann Lease Service een breed pakket van leaseproducten en diensten biedt, die alle gericht zijn op het operationeel beheer van wagenparken van bedrijven. Hiltermann Lease Service is elf jaar actief op de Nederlandse autoleasemarkt. Het totale wagenpark omvat ruim 13.000 autos verdeeld over 1.500 klanten in Nederland. Vanaf begin januari 1999 maakt Hiltermann Groep B.V. onderdeel uit van Athlon Groep N.V.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
- de heer J. Fikkert, Manager Inkoop Hiltermann Groep B.V., 030-6869811

- mevrouw A. Kruijthoff, Communicatie/PR MONDIAL Assistance Group, 020-5661803