Vereniging FME-CWM

export & sales

Food-Tech 2001, Istanbul

Van 8 tot en met 11 februari 2001 vindt in Istanbul, Turkije, voor de achtste keer de Food-Tech plaats. Food-Tech 2001 is een internationale vakbeurs voor food processing, packaging technologies & equipment. De laatste editie van de Food-Tech was zeer suc-cesvol.
Zowel het aantal bezoekers als het aantal exposanten nam toe. De Food-Tech 2001 zal daarom ook op een nieuwe locatie worden gehouden, de oude locatie is te klein gewor-den.

Waarom Turkije?

Sinds de douane-unie tussen Turkije en de EU in 1996, is de handel tussen beide partijen fors toegenomen. Voor buitenlandse en dus ook Nederlandse exporteurs en investeerders biedt Turkije interessante perspectieven. Dit geldt met name voor de sectoren landbouw, voedingsmiddelen, chemie, machines en energie. De laatste jaren is de vraag naar Ne-derlandse consultancy op het gebied van landbouw en voedselverwerking toegenomen. In de levensmiddelensector levert Nederland producten waar grote vraag naar is. Ook in de-ze sector zijn de afgelopen jaren verschillende joint ventures opgezet.

Nederlands Paviljoen
Ook prominente GMV-leden onderschrijven het marktpotentieel van Turkije voor de ma-chinebouw.
Kortom: de Turkse markt biedt volop kansen voor de Nederlandse ondernemer, vandaar het besluit een Nederlands Paviljoen neer te zetten. Food-Tech 2001 stelt u in staat in een relatief korte tijd de markt te verkennen en nieuwe leads te genereren.

De prijs bedraagt, voor GMV- leden $200,-- per m2, exclusief BTW, dit bedrag is inclusief de grondhuur en standbouw en ondersteuning bij de organisatie van het geheel.
Niet GMV- leden betalen $250,-- per m2, exclusief BTW.

Het is ook mogelijk uw bedrijf te laten vertegenwoordigen door middel van een posterpre-sentatie inclusief 25 brochures. Na afloop van de beurs ontvangt u dan een bezoekers-rapportage. De kosten hiervan bedragen voor leden van de GMV $450,-- en voor niet-leden $600,-- deze bedragen zijn exclusief BTW.

Mocht u dit aantrekkelijke aanbod niet kunnen weerstaan dan wordt u verzocht het ant-woordformulier vóór vrijdag 8 december aanstaande te mailen aan mma@fme.nl

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Marion van der Maazen bereikbaar onder telefoonnummer 079 - 353 13 67. Online inschrijfformulier
Terug naar index

Vereniging FME-CWM
Boerhaavelaan 40 Postbus 190 2700 AD Zoetermeer Telefoon (079) 353 11 00 Telefax (079) 353 13 65 E-mail com@fme.nl