Beste persrelatie,

In een e-business omgeving wordt via het internet en virtual private networks (VPN's) bedrijfskritische informatie uitgewisseld. Dat betekent dat het zeer belangrijk is om je gegevens te beveiligen. RSA Security levert alle componenten die nodig zijn voor e-security om zeker te weten :
* met wie je zaken doet: authenticatie

* dat je gegevens beveiligd zijn als ze over het publieke internet worden gestuurd: privacy
* dat de gegevens ongewijzigd zijn tijdens de verzending over het internet: integrity
* dat alleen degenenen die bij een transactie betrokken zijn inzicht hebben in de informatie: authorization
* dat een betrokkene zijn betrokkenheid bij een transactie onmogelijk kan ontkennen: non-repudiation
* dat de transactie rechtsgeldig is: digital signature RSA Security introduceert een drietal nieuwe beveiligingsoplossingen voor internettoepassingen en Virtual Private Networks. Op donderdag 8 februari organiseert RSA een ronde tafel bijeenkomst waarin het beveiligingsportfolio voor Internet en VPN's wordt toegelicht. Tim Pickard, strategic marketing director EMEA van RSA Security zal ingaan op de eisen die aan internetbeveiliging en beveiliging van VPN's gesteld moeten worden. Uiteraard zal hij daarbij de strategie en visie van RSA Security toelichten.Tevens zal Sarabhjit Bharaj- technical consultant aanwezig zijn om dieper in te gaan op technische details.

Wij nodigen u van harte uit om bij deze ronde tafel aanwezig te zijn. Het is ook mogelijk om 's middags een interview met Tim Pickard te hebben. De bijeenkomst begint om 10.30 uur en vindt plaats in het Le Meridien Apollo Hotel, Apollolaan 2 in Amsterdam. Na afloop, zo rond 12.00 uur wordt er een broodje geserveerd.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden door een reply te geven op deze email. Wilt u een interview met Tim Pickard geef dat dan even aan. Als u niet kunt komen geef de uitnodiging dan alstublieft door aan een collega en laat ons weten of u een persmap wilt ontvangen. Na uw aanmelding sturen wij u het programma en een routebeschrijving.

Graag tot ziens op donderdag 8 februari aanstaande! Meer informatie over de inhoud van de aankondigingen: RSA Security, de meest vertrouwde naam in e-security, heeft RSA Web Security Portfolio gelanceerd, een one stop shop voor IT-beveiligingsproducten en services voor op het Web-gebaseerde applicaties. RSA Security Web portfolio is speciaal ontwikkeld om organisaties de mogelijkheid te bieden om hun klanten veilige e-business transacties te laten verrichten. Het portfolio biedt oplossingen op het gebied van authenticatie, privacy, integriteit, authorisatie, audit en non-repudiation. Daarmee voldoet het zowel in de behoefte van eindgebruikers als van developers.

RSA Security heeft ook RSA Keon Web Passport geĂŻntroduceerd, dat ontwikkeld is om het beheer van digitale certificaten in een PKI-omgeving sterk te vereenvoudigen. Zo is het voor gebruikers mogelijk om veilig te werken vanaf meerdere systemen op kantoor of vanuit huis doordat digitale certificaten in een local virtual smartcard worden bewaard.

RSA Security brengt RSA Keon VPN Client software op de markt als nieuw onderdeel van de RSA VPN Security Portfolio. De nieuwe software zorgt voor betere interoperability, geavanceerde authenticatiemogelijkheden en encryptiebeveiliging voor communicatie op afstand via internet. De RSA Keon VPN Client vereenvoudigt de inzet van Public Key Infrastructure (PKI)-software en stelt organisaties in staat hun oplossing voor digitale certificering uit te breiden met toonaangevende VPN (Virtual Private Network) applicaties. www.rsasecurity.com Potters PR
Monique Potters

tel. 0345 501 595
GSM 06 28 88 96 32
e-mail: Monique@potterspr.nl

Tielerweg 52 - 4191 NG - Geldermalsen

Hartelijke groet,

Potters PR
Monique Potters

tel. 0345 501 595
GSM 06 28 88 96 32
e-mail: Monique@potterspr.nl

Tielerweg 52 - 4191 NG - Geldermalsen
Hartelijke groet,

Potters PR
Monique Potters

tel. 0345 501 595
GSM 06 28 88 96 32
e-mail: Monique@potterspr.nl

Tielerweg 52 - 4191 NG - Geldermalsen