Persbericht

Gratis dienst voor validatie en verrijking van klantgegevens via het web

Amersfoort, 8 februari 2001

E-Village introduceert FreeValidation: de gratis dienst om de invoer op bestaande webformulieren te valideren. Door middel van een kleine aanpassing aan uw reeds bestaande formulieren kan E-Village alle gegevens controleren en bent u verzekerd van volledig gevalideerde informatie.

FreeValidation kan de volgende gegevens valideren en herschrijven:

De adresgegevens op basis van de combinatie postcode en huisnummer De officiële schrijfwijze van straat- en plaatsnamen De juiste schrijfwijze van initialen, tussenvoegsels en achternamen De officiële schrijfwijze van bedrijfsvormen en titulatuur Emailadressen op schrijfwijze en bestaan
Telefoonnummers op schrijfwijze
Hostnamen

Veel database vervuiling ontstaat door het ontbreken van voornoemde checks. De extra kracht van FreeValidation schuilt in de online en realtime verwerking van de ingevoerde klantgegevens. Daardoor is men altijd verzekerd van actuele informatie. De organisatie kan daarmee verschillende back-office processen versnellen en verbeteren. Post komt vaker aan, mailings worden aan de juiste personen geadresseerd, pakketjes komen op de goede plek terecht. De klantgegevens worden direct afgeleverd binnen de eigen omgeving.

Note;

Over E-Village
E-Village is een bedrijf van voormalige medewerkers van Videotex Nederland, World Acces, In Time Networks, @Home Benelux en Planet Internet. E-Village beschikt over jarenlange ervaring en grote expertise op het gebied van Internet en Internettechnologieën, Contact Centers en E-Business. Door in nauw overleg zowel de elektronische als de fysieke bedrijfsprocessen te ontwerpen en te beheren biedt E-Village middels de vier aandachtgebieden E-Marketing, E-Commerce, E-Billing en E-Logistics een innovatieve waardeketen voor E-Business. Meer informatie is te vinden op http://www.e-village.nl.

Robert Rebergen
E-Village B.V.
T. 033 45 45 505
F. 033 45 45 501
@ r.rebergen@e-village.nl