PRICEWATERHOUSECOOPERS

PricewaterhouseCoopers introduceert Rapportgenerator

PERSBERICHT

8 februari 2001

PRICEWATERHOUSECOOPERS INTRODUCEERT RAPPORTGENERATOR

PricewaterhouseCoopers en AudIT hebben een overeenkomst gesloten voor het gebruik van AuditAgent als rapportgenerator software voor de Assurance and Business Advisory- praktijk van PricewaterhouseCoopers. PricewaterhouseCoopers heeft door de software meer tijd om een client effectief te adviseren.

Na een gedegen selectieprocedure heeft PricewaterhouseCoopers besloten gebruik te gaan maken van AuditAgent. Als rapportgenerator softeware zal AuditAgent ingezet worden op zo'n duizend werkplekken op de verschillende vestigingen. Het door AudIT geleverde software pakket is wereldwijd binnen accountantskantoren al jaren de marktleider met meer dan 200.000 licenties.

De keuze voor AuditAgent geeft PricewaterhouseCoopers de mogelijkheid zijn
innovatieve en servicegerichte aanpak nog verder uit te breiden. Door het gebruik van het programma is PricewaterhouseCoopers in staat om betere informatie in rapporten op te nemen. Op termijn is een bench mark met branche gegevens mogelijk. 'De introductie van rapportgenerators software is een toekomstgerichte stap, waarbij wij nu en in de toekomst onze klanten een nog betere service kunnen geven dan ze al gewend waren' aldus partner Ruud Winkels van PricewaterhouseCoopers N.V. die gespecialiseerd is in de dienstverlening aan kleinere en middelgrote ondernemingen.

PricewaterhouseCoopers is één van de eerste grote kantoren dat op grote schaal gebruik gaat maken van een rapportgenerator. Mede door de koppeling met de elektronische dossiers en het belastingaangifte pakket zullen in het bijzonder kleinere en middelgrote ondernemingen hiervan gaan profiteren.

'Wij zijn zeer blij met de keuze van PricewaterhouseCoopers voor AuditAgent' aldus AudIT. 'De marktbenadering van PricewaterhouseCoopers geeft ons de mogelijkheid daarvan te leren en toe te passen in onze software. De voordelen van deze samenwerking voor ons mag duidelijk zijn. Nu en in de toekomst'. AudIT roemt de gedegen en grondige aanpak van PricewaterhouseCoopers. 'De klanten van PricewaterhouseCoopers zal deze
benadering niet vreemd in de oren klinken. De samenwerking en implementatie verloopt zeer voorspoedig'.