Politiebericht Friesland: Marrum 8-02-2001
Vermissing man

Marrum: vermissing man
De politie Harlingen vraagt hulp bij het opsporen van Anne Bouma, 44 jaar, uit Marrum. De heer Bouma woont bij zijn ouders op het adres Kerkstraat 12. Hij is door zijn familie als vermist aangegeven bij de politie.

Anne Bouma is voor het laatst gezien op maandag 29 januari. Hij verliet die ochtend om ongeveer 10 uur de woning in de Kerkstraat onder de mededeling dat hij naar Zuidlaren zou gaan, waar hij voor zijn werk een kennismakingsafspraak zou hebben. Navraag leerde de politie dat er geen sprake was van een afspraak en ook dat de heer Douma niet in Zuidlaren is geweest.

Hij vertrok in een grijze personenauto, merk Citroen ZX, kenteken FP-BT-73.

Bouma lijdt aan (manische) depressiviteit. Hij heeft hiervoor medicatie, maar het is niet bekend of hij deze bij zich heeft en ook gebruikt.

Het signalement van Anne Bouma luidt:

Leeftijd 44 jaar, lengte 1.85 tot 1.90 meter, smal, tenger postuur, blauwe ogen, donkerblond haar. Hij ging gekleed in een zwarte stoffen jas, zwarte spijkerbroek donkere trui met daaronder een gele blouse en droeg donkerblauwe hoge schoenen.

Iedereen die de heer Bouma op of na 29 januari heeft gezien of gesproken of de grijze Citroen ZX, kenteken FP-BT-73, heeft gesignaleerd, wordt verzocht contact op te nemen met het politiebureau district Noordwest Friesland te Harlingen. Het telefoonnummer is 058 8807200.

Voor informatie over dit persbericht. Jochum Admiraal, voorlichter, telefoon 058 - 8807277