Afzender: jasper@tfm.nl

Contactpersoon: Jasper Fortuin

TFM groeit verder: maak kennis met Sabine Gottschalk, accoun

Datum: 8 februari 2001

Terugkijken op een goed afgesloten jaar is er bij TFM niet bij! Het nieuwe jaar is pas enkele weken oud en nu al wordt er volop naar de toekomst gekeken. TFM is ruim vijf jaar geleden opgericht door RenéTeuwen. Bij de oprichting heeft RenéTeuwen gekozen voor een opmerkelijke niche: financiële marketing; van DM tot internet. 'Dit was eerder noodzaak, dan een gat in de markt' stelt Teuwen, nu 38 jaar en inmiddels al vele jaren werkzaam in deze branche. Hij vervolgt: 'veel bureaus specialiseren zich niet. Hierdoor ontstaat een enorm gebrek aan kennis. Onze specialisatie in financiële marketing stelt ons in staat sneller en effectiever te werken.' Het bureau is inmiddels gegroeid tot 11 vaste medewerkers en werkt onder andere voor Amev, Fortis (Groeivermogen), VVS en Fundum.

TFM, hét marketingadviesbureau voor banken, verzekeraars en intermediairs, heeft besloten het team verder uit te breiden om de groei mogelijk te maken.

Maak kennis met Sabine Gottschalk, 26 jaar en afgestudeerd communicatie wetenschapper. Zij is erg enthousiast over haar nieuwe werkgever en ziet de financiële dienstverlening als een uitdaging en als een bron van onbegrensde mogelijkheden, 'zeker met de komst van de Euro. Tijdens mijn studie heb ik mij vooral bezig gehouden met marketing en interne communicatie. Mijn afstudeeropdracht aan de UvA betrof het onderwerp geurenmarketing, een trend die vooral binnen het winkelbedrijf, beursen, seminars etc. wordt toegepast. Nee, in de financiële dienstverlening zal dat waarschijnlijk niet snel worden toegepast.'

In 1995 kwam Sabine in aanraking met 'de reclamewereld'. Zij was toen enige tijd werkzaam bij NEW marketing-communication (nu: Hansnel reclame-adviesbureau). Daarna volgde nog een dienstverband bij Direct Company (onderdeel van TBWA/The Company Group), een actiematig DM-bureau, waar ze verantwoordelijk was voor een aantal grote accounts. Verder is zij in vele branches werkzaam geweest om de nodige knowhow en ervaring op te doen.

Haar kernwoorden zijn: gedreven, vastberaden, enthousiast en vooral stressbestendig, wat op het communicatiegebied af en toe een noodzaak is.

Sabine zal zelfstandig en verantwoordelijk fungeren voor zowel bestaande als nieuwe accounts, en draagt ertoe bij het bureau TFM verder uit te kunnen bouwen. Voor advies, ontwikkeling en uitvoering van uw projecten kunt u vanaf heden ook terecht bij Sabine Gottschalk!

Informatie: Rene Teuwen, Jasper Fortuin of Sabine Gottschalk op 020 5091020 Amsterdam, 7 februari 2001

Teuwen Financial Marketing

Sumatrakade 1537

1019 RS

Amsterdam

Telefoon: 020 5091020